Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ο Βλιώρας...«άδειασε» την ομάδα του!


Ο πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που ταυτόχρονα είναι και προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού απάντησε στην...απάντηση της ΠΑΕ αναφορικά με το γήπεδο της Νεάπολης.


 Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βλιώρας αναφέρει τα εξής: 

«Μετά την ανακοίνωση της Ολυμπιακός Βόλου 1937 ΠΑΕ, που αφορά τη χρήση και την ευθύνη συντήρησης του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης και της ομολογούμενης κάκιστης εικόνας που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος, νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω, παραθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας την αλήθεια.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου 1937 ΠΑΕ και στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 σε άριστη κατάσταση με ένα τυπικό αντίτιμο των 50 € μηνιαίως μετά από τη υπογραφή σχετικών συμφωνητικών και με τις δύο ΠΑΕ, που τις καθιστούσαν υπεύθυνες για τη συντήρηση, καθαριότητα και ασφάλεια του γηπέδου.

Η συντήρηση του γηπέδου πραγματοποιούνταν κανονικά και καθομολογία των παραγόντων της ΠΑΕ Νίκης Βόλου πληρώνονταν από τους ίδιους στο μεγαλύτερο ποσοστό, καθώς και για οποιαδήποτε φθορές παρουσιάζονταν. Με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και την καθυστέρηση της επανέναρξης οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων κράτησαν μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού (30/06/2021), ενώ καμία παραλαβή – παράδοση δεν πραγματοποιήθηκε στις 30/06/2021.

Ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 ΠΑΕ είχε ήδη ενημερωθεί με έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με αριθμ. πρωτ. 5773/ΔΑ.766 και ημερομηνία 01/06/2021 ότι αν επιθυμεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Νεάπολης ως έδρα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να προχωρήσει στην απαραίτητη συντήρηση του. Με νέο έγγραφό μας (9741/Δ.Α.1338/24-08-2021) που αφορούσε παραχώρηση του γηπέδου για φιλικό προετοιμασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καλέσαμε εκ νέου για την υπογραφή συμφωνητικού παραχώρησης καθώς και για τήρηση συμφωνηθέντων που σημειωτέων υπήρξε και προφορική συνεννόηση από τις αρχές Αυγούστου. Ούτε μετά και τις προσωπικές μου τηλεφωνικές οχλήσεις δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου. Και έχουμε φτάσει μέσα Οκτώβρη ενώ ακόμη συμφωνητικό δεν έχει υπογραφεί. Όσον αφορά το θέμα της αποκλειστικότητας όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ, από την στιγμή που δεν υπάρχει νέο συμφωνητικό παραχώρησης, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ διαθέτει το γήπεδο σύμφωνα με αιτήματα και τις ανάγκες και άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου Βόλου».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σημειώνει: «Απευθυνόμενος προς τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου 1937 ΠΑΕ, υπενθυμίζω ότι η Δημοτική Αρχή έχει δείξει τη διάθεσή για την εξυπηρέτηση τόσο του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και όλων των ομάδων που υπηρετούν το Βολιώτικο ποδόσφαιρο. Το να μετατοπίζονται οι ευθύνες για να δημιουργούνται εντυπώσεις και ένα κλίμα αντιπαράθεσης, δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί κανένα, ούτε την ιστορική ομάδα που εκπροσωπούν.

Η συνεργασία μας με όλα τα αθλητικά σωματεία και πολίτες του Βόλου – στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης – θεωρείται αυτονόητη».

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...