Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Μύνηση κατά Ντε Κάμπο!

 
Αντιδικία μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Ντε Κάμπο.

Στην εκδίκαση της προσφυγής του Ερνάν Ντα Κάμπο κατά του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος τον Φεβρουάριο δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας, αμφισβήτησε ότι υπέγραψε δήλωση εξόφλησης στο ΚΕΠ Λάρισας και ισχυρίστηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πλαστογράφησαν την υπογραφή του.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας,  παραστάθηκε στη διαδικασία μετά του προέδρου, Σωτήρη Μαυρονάσιου. Επεσήμανε ότι στις 2/2 ο Ντα Κάμπο μετέβη στη Λάρισα για να συμφωνήσει για τον δανεισμό του, υπέγραψε βεβαίωση εξόφλησης και την παρέδωσε στον Ολυμπιακό Βόλου αφού προηγουμένως πληρώθηκε. Μάλιστα, το σχετικό έγγραφο το είχε προσκομίσει προ 20ημέρου στον δικηγόρο του Αργεντινού εν όψει της εκδίκασης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καλούδης υποστήριξε ότι ο πελάτης του αρνείται ότι η υπογραφή είναι δική του και ο Λίβας απάντησε: «Δεν θα το δίναμε, αν δεν ήταν γνήσιο». Το ίδιο κατέθεσε και ο συμπατριώτης του Ντα Κάμπο, Σαλβαδόρ Σάντσες πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου: «Γνωρίζω ότι ποτέ δεν υπέγραψε. Δεν είναι τα δικά του γράμματα στη δήλωση εξόφλησης».

Ο Ντα Κάμπο ισχυρίστηκε ότι μετέβη στη Λάρισα μετά τις 5 Φεβρουαρίου και ότι ποτέ δεν πήγε σε ΚΕΠ για να υπογράψει. 

Έκπληκτος από τους ισχυρισμούς του Ντα Κάμπο δήλωσε ο Μαυρονάσιος σε μία εκδίκαση που ξεπέρασε τη μία ώρα και είχε αρκετές στιγμές έντασης. Μάλιστα, όταν ο Λίβας διαμαρτυρήθηκε για τις ερωτήσεις του μέλους της Επιτροπής, Κατερίνας Μπαλατσού, ο πρόεδρος Νίκος Δαύρος ξέσπασε και φώναζε: «Εγώ δεν είμαι εδώ για την καρέκλα. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμπεριφορά. Θα με αναγκάσετε να παραιτηθώ».

Ο Καλούδης ακολούθως υποστήριξε ότι ο πελάτης του έχει ζητήσει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ποινικού αδικήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να γίνονται έξαλλοι και να τονίζουν ότι δεν θα προσκόμιζαν ποτέ πλαστό έγγραφο.

Η ΠΑΕ μετά από όλα αυτά εξέδωσε ανακοίνωση πως μηνύει τον τέως ποδοσφιαριστή της για ψευδή κατάθεση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σχετικά με τον ισχυρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ερνάν Ντα Κάμπο, ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του και δεν υπέγραψε δήλωση εξόφλησης στο ΚΕΠ, τονίζει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική 

Δικαιοσύνη. Από την πλευρά μας προσκομίσαμε επίσημο έγγραφο θεωρημένο από το ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία οικονομική απαίτηση από την ΠΑΕ. Πότε δεν θα καταθέταμε κάποιο έγγραφο, αν δεν ήταν γνήσιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει μήνυση κατά του Ερνάν Ντα Κάμπο και που πρώην ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλος, Σαλβαδόρ Σάντσες για ψευδή κατάθεση.

ΥΓ. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να μας βάλουν, δεν θα καταφέρουν να μας κλονίσουν. Συνεχίζουμε δυνατοί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...