Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Απίστευτο! Φιλικό στον Βόλο ο Ολυμπιακός!


Και όμως τα θαύματα μπορούν να συμβούν! Ο Ολυμπιακός μετά από τρία χρόνια δίνει φιλικό στον Βόλο!

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό παιχνίδι στον Βόλο με αντίπαλο την Λάρισα. Στο Πανθεσσααλικό που δεν άνηκε τότε στον Δήμο Βόλου ,ο Ολυμπιακός είχε παίξει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι εντός έδρας.

Για να βρούμε φιλικό παιχνίδι στον Βόλο και σε γήπεδο που άνηκε στον Δήμο Βόλου πρέπει να ανατρέξουμε σε ημερομηνία προ ιδρύσεως της ομάδας του Α.Μπέου.

Από τότε και μέχρι σήμερα η ομάδα παίζει φιλικά είτε στις έδρες των αντιπάλων ,είτε στο προπονητικό του Αγ.Γεωργίου ,είτε σε ουδέτερα γήπεδα.

Και σήμερα ανακοινώθηκε το...απροσδόκητο! Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο στις 17:30 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Πραγματικά απίστευτη εξέλιξη που μέχρι και τις 17:29 θα έχουμε μεγάλες αμφιβολίες αν θα ανατραπεί.

H επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σάββατο 11/9 στη Νεάπολη το φιλικό Ολυμπιακός Βόλου-Λεβαδειακός

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, δίνει το Σάββατο 11/9 ο Ολυμπιακός Βόλου. Αντίπαλος η ομάδα του Λεβαδειακού. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 17.15.

Η γενική είσοδος για τους φιλάθλους, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ορίστηκε στα 10 ευρώ. Εξαιρούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Εννοείται πως η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ,αν και δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...