Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ποτέ και από κανέναν πρόταση !


Το νέο προπονητή της ομάδας Γιώργο Βαζάκα, παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός!
Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος έκανε αρχικά μία σύντομη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. 

Αφού έδωσε τις ευχές του για καλό καλοκαίρι και καλή σεζόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων :

 «Περάσαμε δύο δύσκολες χρονιές κυρίως λόγω κορωνοϊού, με την ομάδα να καταφέρνει σε γενικές γραμμές να έχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία, καταφέρνοντας να τιμήσει το όνομα της. Από συγκυρίες, λόγω Βασιλειάδη, δεν κατάφερε να βρίσκεται ήδη στη φυσική της θέση, ενώ πέρυσι η αναδιάρθρωση δεν προχώρησε, παρά το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ρόλο στα κέντρα αποφάσεων και προσπάθησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. 

Φέτος δεν καταφέραμε να ανεβούμε, όμως η ομάδα ήταν αξιοπρεπέστατη, τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία και τελικά βγήκε κατηγορία. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σύντομα θα τελειώσουν τα διαδικαστικά και θα υπάρξει μία εφ΄όλης της ύλης τοποθέτηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Είχαμε πει μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να αποχωρήσουμε, ωστόσο δεν υπήρξε καμία επίσημη σοβαρή πρόταση για την ομάδα. Ποτέ και από κανέναν. 

Οι μοναδικοί που έχουμε αληθινό ενδιαφέρον είμαστε εμείς, ο ερασιτέχνης και οι φίλαθλοι που αγωνιούν για τον Ολυμπιακό. Ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε, είμαστε από τις πρώτες ομάδες που πληρούν τα κριτήρια για το νέο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ δεν χρωστάει πραγματικά τίποτα, παρά μόνο κάποια μηδαμινά ποσά. Τηρήσαμε στο ακέραιο όσα έπρεπε να κάνουμε, είμαστε έτοιμοι και θα μπούμε σε λεπτομέρειες σε συνέντευξη που θα δώσουμε σύντομα. Μείναμε στην ομάδα γιατί δε μπορούσαμε να την αφήσουμε στο έλεος του Θεού. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να πάει ψηλά. Θεωρούσαμε ότι γι΄ αυτό έπρεπε να βρεθεί κάποιος και ευτυχώς βρέθηκε ο κ. Νταόπουλος από την Αμερική. Θα έρθει για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, με την εμπλοκή του στην ομάδα να αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία. Έγινε μία τιτάνια προσπάθεια. Βρισκόμαστε κοντά στο να βρεθεί μία οριστική λύση, με ιδιοκτήτη τον ίδιο και φυσικά τη βοήθεια όλων μας. Όλο αυτό το διάστημα “τρέξαμε” το αγωνιστικό. 

Η έναρξη θα καθυστερήσει λόγω ΕΕΑ, όμως εμείς ξεκινήσαμε ήδη τον προγραμματισμό μας και επιλέξαμε καπετάνιο για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει τον Γιώργο Βαζάκα. Ξέρει την πόλη, ξέρει πρόσωπα και πράγματα και θα έχει όσα πρέπει για να πάει καλά στο νέο πρωτάθλημα. Να είμαστε αισιόδοξοι. Υπάρχουν πραγματικά πολλές δυσκολίες και όσοι ασχολούμαστε δύο χρόνια τώρα για να επιβιώσει η ομάδα είμαστε ήρωες. Καλή επιτυχία στον Γιώργο.

Για να πάει η ομάδα ψηλά πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Μια από αυτές,  είναι να είναι αρωγός η εκάστοτε δημοτική Αρχή. Πρέπει να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες και με τη Νίκη και με τον ΝΠΣ Βόλος.Θα ήταν οξύμωρο να μην έχει πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου γήπεδο και να είναι ξένος στην πόλη του, με βάση και τη συνεργασία την τελευταία χρονιά με τη δημοτική Αρχή για το γήπεδο της Νεάπολης.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...