Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Διαμορφώνει το ρόστερ του!Οι Άγγελος Σταθούρος και Βαγγέλης Ευαγγελινός θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου. 

Η ομάδα καλαθοσφαίρσιης που συνεχίζει με τον Βλιώρα στον πάγκο της ,διαμορφώνει το ρόστερ της για την συμμετοχή της στη ν Γ' Εθνική.

 «Η Διοικούσα Επιτροπή, πιστή στη φιλοσοφία της, να συγκεράσει την εμπειρία παλαιών παικτών με το ταλέντο των νεότερων, συνεχίζει τη συνεργασία της με δύο πολλά υποσχόμενους καλαθοσφαιριστές» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα, απευθύνοντας παράλληλα πολλές ευχαριστίες, στη διοίκηση του ΓΣ Βόλου και ιδιαίτερα στον έφορο καλαθοσφαίρισης κ. Νικόλαο Νάνο, καθώς και στη διοίκηση του Α.Σ Ανάληψη Βόλου για την διευκόλυνση στην απόκτηση των δύο αθλητών, αφού ουσιαστικά οι παίκτες θα αγωνιστούν ως δανεικοί για μία ακόμη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη, η ΔΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μούμογλου, που λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών του υποχρεώσεων, επέλεξε να συνεχίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα, στην ομάδα ΠΚ Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...