Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

"Άλωσε" την Καβάλα ο Ολυμπιακός

 
Μεγάλη νίκη μέσα στην Καβάλα με σκορ 1-2 πέτυχε ο Ολυμπιακός γκρεμίζοντας του γηπεδούχους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε δύο γκολ με Τζούριτς και Κατσούκη ενώ είχε προσωρινά ισοφαριστεί ,σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μέσα σε ένα δεκάλεπτο.
Η ομάδα μας δεν θύμισε σε τίποτα το "φάντασμα" της Τετάρτης που έπαιξε με τον Απόλλωνα Πόντου και δικαίως πήρε την νίκη από την πρωτοπόρο μέχρι σήμερα της βαθμολογίας .



Ο Βούζας παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ ο οποίος όμως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Λαδά. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σκοπελίτης και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Χολέβας και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Κόλα με τον Γκιοατά  ενώ στα χάφ ήταν ο Τσαγκαλίδης ,ο Βουκελάτος ενώ ο  Κατσούκης κινήθηκε στον άξονα.Φορ έπαιξε ο Τζούριτς.

H ομάδα μας άρχισε επιθετικά το παιχνίδι το οποίο ομολογουμένως στο πρώτο 35λεπτο θύμιζε...ροντέο με τις επιθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να φαίνεται θέμα λεπτών για το ποιος θα σκοράρει πρώτος.
Στο 19 ο Ολυμπιακός είχε μια τεράστια τριπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τους Βουκελάτο και Τζούριτς να μην τα καταφέρνουν.
Στο 22' ο Κατσούκης πλαγιοκόπησε ,έβγαλε την παράλληλη μπαλιά με τον Τζούριτς να κάνει το 0-1.
Μέσα σε τρία λεπτά η Καβάλα ισοφάρισε με κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου.Τα πανηγύρια των γηπεδούχων δεν κράτησαν όμως πολύ.Στο 26΄ ο Σκοπελίτης με σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφής της φάσης ο Κατσούκης με σουτ κάνει το 1-2.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο β μέρος είχαμε ουσιαστικά από μια καλή φάση για τις δύο ομάδες.Η Καβάλα είχε δοκάρι στο 81'΄σε σουτ του Βακιρτζή ενώ ο Βουκελάτος έχασε την ευκαιρία στο 89 να κάνει το 1-3 όταν πλάσαρε από πλάγια θέση άουτ με τον Σταθάκη να είναι εκτός θέσης.


ΚΑΒΑΛΑ: Σταθάκης, Τενεκές, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Κέρθι, Κόκκορης (84’ Δεληγιαννίδης), Γεωργακόπουλος (59’ Βακιρτζής), Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Κολλάς (59’ Αδαμάκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Χολέβας, Γκιοατά (80’ Νικλητσιώτης), Κόλα, Βουκελάτος (87’ Ερέρα), Τσαγκαλίδης, Κατσούκης (87’ Πέλκας), Τζούριτς.




Κάρτες:  

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μέγας προσπάθησε να μην σφυρίζει πολύ και δεν απέφυγε τα λάθη.

Μας άρεσε....
Ο Κατσούκης με ένα γκολ και μία ασίστ παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο MVP του αγώνα.
Δεν μας άρεσε...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...