Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Έχει δυνατότητες η ομάδα...!


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και φυσικά από τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων του Βόλου: 

«Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της αποστολής και ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές. Η νίκη μας επί του Πανσερραϊκού ήταν δίκαιη απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικούσε τις δύο πρώτες θέσεις. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κινδυνεύσαμε, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, πετύχαμε ένα γκολ, ενώ είχαμε και ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο τέρμα. Πιστεύω ότι επικρατήσαμε δίκαια, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το γεγονός αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια κι αυτό που διαπιστώνουμε είναι, ότι οι ποδοσφαιριστές και γενικά όλη η ομάδα, έχει μεγάλες δυνατότητες. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι  ευχαριστημένος από το τακτικό κομμάτι κι αν αυτά που δούλεψε η ομάδα όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις βγήκαν στο γήπεδο: 

«Κάποια στοιχεία που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας βγαίνουν στο γήπεδο. Είδαμε και ορισμένα νεαρά παιδιά να έχουν συμμετοχή, να έχουν καλή απόδοση και αυτό μας χαροποιεί. Να βλέπουμε, δηλαδή, παίκτες νεαρούς να είναι αξιοποιήσιμοι και αξιόλογοι. Νομίζω ότι είμαστε σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό που ζητώ από τους παίκτες μου, είναι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος την προσπάθεια, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και αντάξιο της ιστορίας της ομάδας. Σε γενικές γραμμές, πάντως, είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι επένδυση για το μέλλον: 

«Σίγουρα. Γι’ αυτό προσπαθούμε να δούμε αν μπορούν να ενσωματωθούν, όσο πιο γρήγορα γίνεται και να καταλάβουν τις απαιτήσεις που έχει αυτή η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό οι νεαροί παίκτες να στέκονται απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και σε δύσκολη έδρα και να είναι θετικοί, όσον αφορά την απόδοσή τους. Όπως είδαμε ο Πέλκας είχε συμμετοχή στο γκολ που πέτυχε η ομάδα, ενώ και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αλμωπό ο Κατσούκης ήταν εκείνος που είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ. Πιστεύω, ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για όλους και αυτό φαίνεται από το καλό κλίμα, όπως προανέφερα, που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Επίσης, η διοίκηση προσπαθεί να είναι κοντά μας και να λύνει τα οποιαδήποτε προβλήματα. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, με τον Πανσερραϊκό καταθέσαμε τα διαπιστευτήρια μας. Δείξαμε ότι είμαστε μία αξιόλογη ομάδα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που πρωταγωνιστεί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Το ίδιο θα φροντίσουμε να κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και να τερματίσουμε, όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία, όπως αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...