Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Τεσσάρα από τα παλιά!


 Ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Θεσπρωτό και θύμισε μία ομάδα από τα παλιά...

Μία ομάδα που στέκεται με αξιοπρέπεια σε παιχνίδια που δεν την πολυ...ενδιαφέρουν βαθμολογικά και με παίκτες που παίζουν για την βαριά ερυθρόλευκη φανέλα.

Τέτοιες εμφανίσεις θα ξορκίσουν τα φαντάσματα που μας βασανίζουν τα τελευταία χρόνια!



Ο Βούζας παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σκοπελίτης και το αριστερό ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Κόλα με  ενώ  στα χάφ ήταν ο Τσαγκαλίδης ,ο Βουκελάτος ο Κατσούκης και ο Βασιλούδης.Φορ έπαιξε ο Παπαδημητρίου.

Ο Θεσπρωτός πέτυχε το 0-1 στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ξενοδόχοφ ,ενώ την ροή του αγώνα την ήλεγχε ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα μας όμως πολύ γρήγορα έδειξε πως ήθελε το παιχνίδι ,ίσως για να εξιλεωθεί μοιραία από την περσινή εξευτελιστική εμφάνιση που ντρόπιασε την ιστορία του Ολυμπιακού.
Έτσι ο Τσαγκαλίδης με δόο πανέμορφα γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας πριν λήξει το ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα με την έναρξη του β μέρους πήρε δύο γκολ διαφορά με ένα όμορφο κρεμαστό του Βασιλούδη.Έπειτα ο Ολυμπιακός έδωσε μέτρα στον αντίπαλο που προσπαθούσε να μειώσει το σκορ και είχε κάποιες ευκαιρίες.
Στο 92' τελικά ο Θεσπρωτός μείωσε σε 3-2 με τον Πέντσα ,αλλά στην επόμενη φάση ο Φιλλίποβιτς κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη γράφοντας το τλεικό 4-2.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξενοδόχοφ (34’ λ.τρ. Λαδάς), Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κόλα, Τσαγκαλίδης, Βουκελάτος (67’ Χολέβας), Βασιλούδης (82’ Πέλκας), Κατσούκης (82’ Ερέρα), Παπαδημητρίου.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Σαραντίδης, Σταυρίδης (76’ Καζβιρόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γώγος (46’ Πούφλης), Διγκόζης (64’ Πέντσας), Μπίκας, Γκάντσιερ. Πατσέκο, Ραμίρεζ.




Κάρτες:  Βουκελάτος, Λαδάς-Μπίκας, Ραμίρες

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Τσιμεντερίδης δεν ήταν καθόλου καλός. Με λάθη υποδείξεις και μη και οι βοηθοί του.

Μας άρεσε....
Ο Τσαγκαλίδης παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του MVP με τις δύο γκολάρες που πέτυχε.
Δεν μας άρεσε...

Η αφλογιστία του Ιάσωνα που έχει πετύχει 1 γκολ στους τελευταίους 6 αγώνες 

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βούζας: «Ήταν μία δύσκολη σημαντική και δίκαιη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιζε την επιβίωσή του.Η ομάδα φανερώνει σιγά σιγά τις δυνατότητες και οι παίκτες αποδίδουν σύμφωνα με τις ικανότητές τους.Στόχος μας να τερματίσουμε πιο ψηλά χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές ακόμα και τους νεότερους για να δούμε αν έχουν την σωστή νοοτροπία.Υπάρχουν και στοιχεία τα οποία πρέπει να διορθώσουμε αλλά τουλάχιστον παίξαμε επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο.»

Ρότσα: « Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν βρεθεί 4 φορές αντίπαλοι στα τελευταία χρόνια.Εμείς με τα κρούσματα covid έχουμε βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση, Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι μετά τα δύο καλά αποτελέσματα με Βέροια και Καβάλα.Προηγηθήκαμε ,είχαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας αλλά αυτό άλλαξε μέσα σε λίγα λεπτά.Μετά η ανηφόρα ήταν πολύ δύσκολη.Ανοιχτήκαμε και ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες. Τώρα πάμε για δύο παιχνίδια με Αριδαία και Σέρρες .Είμαστε μια καλή ομάδα με μικρό μπάτζετ και κάνουμε ότι καλύτερο δυνατόν. Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ήταν πέρασε, θα παλέψουμε.Έγώ έχω συμφωνία για επτά χρόνια και νομίζω πως μέχρι τότε ο Θεσπρωτός θα είναι μια κατηγορία ψηλότερα.»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...