Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Δεν έχει σωθεί ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει την "χαμένη κατηγορία" της «αναδιάρθρωσης Βασιλειάδη», αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει πρώτα να σωθεί!

Η ομάδα μας απέχει 8 βαθμούς από τον προτελευταίο Απόλλωνα Πόντου ,αλλά κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα με την συγκεκριμένη ομάδα στα χαρτιά ,αφού η πειθαρχική επιτροπή της FL δεν έχει ακόμα εκδώσει απόφαση για τον επανα-ορισμό του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Έτσι δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός,χ ωρίς καν να αγωνιστεί , να βρεθεί μόλις 6 βαθμούς από την θέση του υποβιβασμού.

Δεδομένου των παραπάνω και με 4 εναπομείναντα παιχνίδια ,εκτός αυτού με τον Απόλλωνα Πόντου, ο Ολυμπιακός είναι άμεσα και ο μοναδικός ενδιαφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραικό. Αν η ομάδα μας δεν κερδίσει κάτι στις Σέρρες ,αυτόματα το επόμενο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό μετατρέπεται σε "ντέρμπι παραμονής"

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει τα περσινά καμώματα με Ιάλυσο ,Θεσπρωτό και Διαγόρα αφού κινδυνεύει να την «πατήσει» όπως την τραγική χρονιά του 16-17 όταν όλοι ακόμα ψάχνουμε το τι έγινε στα παιχνίδια με Απόλλωνα Λάρισας και Καραϊσκάκη και η ομάδα μας απώλεσε τότε την άνοδο με αποτέλεσμα να «καταδικαστεί» στην αφάνεια των επόμενων πέντε ετών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...