Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ελάτε να πάρετε τον Ολυμπιακό!

 

Τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ περιέγραψε στον 9,86 ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.


Ο κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:


«Είχα σκοπό να μιλήσω μετά τις 27 Ιουνίου, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Θα το κάνω, ωστόσο, τώρα και τέλη Ιουνίου θα μιλήσουμε για άλλα πράγματα.

Έχω εκφράσει με γραπτή μου δήλωση, ότι θέλω να αποχωρήσω από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Σ’ αυτήν αναφέρω, ότι θα έχει γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έτσι ώστε να παραδοθεί η ομάδα στον επόμενο, που θα θελήσει να αναλάβει την ΠΑΕ. Ήδη έχουμε προχωρήσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έχουμε καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και υπάρχει μία μικρή εκκρεμότητα στο ΓΕΜΗ, για να ολοκληρωθεί η αύξηση.

Εμείς στην αύξηση την κάνουμε με στόχο να μεγαλώσει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Η ΠΑΕ θα έχει μετοχικό κεφάλαιο σίγουρα 250.000 ευρώ και όπως αναφέρω και στη δήλωσή μου, μετά τις 27 Ιουνίου, θα αποχωρήσω, έχοντας κάνει πράξη όλα όσα δεσμεύτηκα, σχετικά με την ομάδα και τις υποχρεώσεις της.

Εγώ και λάθη έκανα και έμαθα από τα λάθη μου. Έβαλα τα χρήματα μου στον Ολυμπιακό, πόνεσα, έχω στερήσει χρήματα από την οικογένειά μου για την ομάδα. Από κει και πέρα κουράστηκα. Είναι δικαίωμά μου να αποχωρήσω. Τον Ολυμπιακό Βόλου δεν τον παρατάω. Γι’ αυτό, άλλωστε, ετοιμάζω και το μετοχικό κεφάλαιο, έτσι ώστε ο επόμενος που θα αναλάβει την ΠΑΕ να βρει μία έτοιμη εταιρεία, χωρίς χρέη και βάρη του παρελθόντος.

Το ξαναλέω. Δεν συνεχίζω στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχω κουραστεί. Εάν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει τον Ολυμπιακό, θα μιλήσω με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα. Θα φροντίσουμε όλοι μαζί να βρούμε μία λύση για το σύλλογο. Για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό και να μην καταλήξει εκεί που τον παρέλαβα. Γιατί, όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, η ομάδα δεν αγωνιζόταν σε κανένα πρωτάθλημα. Όποιος θέλει να τρέξει τον Ολυμπιακό είμαι εδώ, να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ζήσει ανεξαρτήτως προσώπων.

Δεν υπάρχουν χρέη του παρελθόντος, είναι τακτοποιημένα όλα, ΙΚΑ, εφορία ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, δεν χρωστά η ομάδα χρήματα από πρόστιμα στην ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καθαρός, ανεξάρτητος και μία εταιρεία με μεγάλο brand name, η οποία διαθέτει πλέον το δικό της προπονητικό κέντρο. Εύχομαι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας να αναλάβει την ομάδα και να την πάει ψηλότερα.

Ετοιμάζω το έδαφος. Ελάτε να πάρετε τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία ενόχληση από κανέναν να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας στον Ολυμπιακό Βόλου. Εύχομαι και περιμένω να βρεθεί κάποιος να πάει τον Ολυμπιακό ψηλότερα

Αν δεν βρεθεί αγοραστής, υπάρχει ο Ερασιτέχνης, ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί επί του θέματος και το τί σκοπεύει να κάνει. Ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να βρει τη λύση. Δεν θα έχω φύγει και θα είμαι κυνηγημένος από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν θα χρωστάει και θα έχουν τακτοποιηθεί όλες οι υποχρεώσεις.

Δεν αφήνω τον Ολυμπιακό με χρέη, τον διαλύω και εξαφανίζομαι. Θα τελειώσει με το καλό η σεζόν, θα είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου προς όλους και θα φύγω από την ΠΑΕ με ψηλά το κεφάλι. Έχω πονέσει για τον Ολυμπιακό και μπήκα μπροστά σε δύσκολες περιόδους για τον σύλλογο. Βαλλόμουν από παντού, ωστόσο δεν έσκυψα το κεφάλι και συνέχισα ακάθεκτος.

Θα φροντίσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και από κει και πέρα είμαστε εδώ για να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...