Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Η απογοήτευση φέρνει αδιαφορία!

Οι απανωτές απογοητεύσεις από την περσινή αλλά και την φετινή πορεία του Ολυμπιακού έχουν πλέον κάνει τους φίλους της ομάδας αδιάφορους.

Η αδυναμία να στηθεί μια ομάδα που θα κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις τουλάχιστον απέναντι σε ομάδες - χωριά τύπου Τρίγλιας ,Θεσπρωτού και Ιάλυσου ουσιαστικά έχουν μικρύνει επικίνδυνα το όνομα του Ολυμπιακού ,όχι μόνο στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» ,αλλά και στις συνειδήσεις των φιλάθλων που ασχολούνται με τις μικρομεσαίες κατηγορίες.

«Αν δεν καταφέρουμε να κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις σε ένα πρωτάθλημα δέκα ομάδων πρέπει να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας και να πηδήξουμε στο ποτάμι εδώ δίπλα σ.σ. Κραυσίδωνας» ,είχε πει ο πρόεδρος της ομάδας κος Μαυρονάσιος στην παρουσίαση της φετινής προσπάθειας του Ολυμπιακού.

Το ποτάμι πλέον στέρεψε ,μαζί και με τις ελπίδες για απευθείας άνοδο χωρίς αναδιάρθρωση ,και το μόνο που έχει καταφέρει η διοίκηση είναι να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό Βόλου οι «γκουρού» του στοιχήματος που ψάχνουν βρούνε ευκαιρίες για να βγάλουν εύκολο
χαρτζηλίκι.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έχει ατονήσει εντελώς το ενδιαφέρον των πολυπληθών άλλοτε φίλων της ομάδας και ακόμα και οι δυναμικοί κατά καιρούς σύνδεσμοι φιλάθλων ,παρακολουθούν χωρίς καμία αντίδραση τα τεκταινόμενα.

Η δικαιολογία πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με κάθε τρόπο να υπάρχει ,δεν είναι αρκετή για την πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...