Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Τρίποντο φανέλας!


 Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αλμωπού στην Αριδαία χωρίς να εντυπωσιάσει.

Ο αποτελεσματικός Παπαδημητρίου εκμεταλλεύτηκε μία από τις λίγες κλασσικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στις δύο εστίες και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα μας,ένα τρίποντο που μεγάλο ρόλο έπαιξε η βαριά φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου





Ο Ξηροφώτος  παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κόλα με τον Αγρόδημο ενώ  στα χάφ ήταν ο Σκοπελίτης ,ο Τσαγκαλίδης και ο Βασιλούδης.Φορ μόνος του μπροστά ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου.


Ο Στέφανος ουσιαστικά παράταξε στην ενδεκάδα παίκτες που δείχνει να εμπιστεύεται στα πρώτα πέντε παιχνίδια σε ένα σχήμα ίδιο με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Επίσης και οι αλλαγές στο β΄μέρος έδειξαν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο.



Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει έναν αξιόμαχο Αλμωπό που μάλιστα στο πρώτο μέρος δημιούργησε προβλήματα και θεωρητικά ,χωρίς να είχε πάντως τις κλασσικές ευκαιρίες, έκανε περισσότερες τελικές από την ομάδα μας. Πάντως την φάση του α ημιχρόνου την είχε ο Ολυμπιακός στο τελείωμα όταν ο Γραικός δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.



Ο Ολυμπιακός στο β΄μέρος μπήκε πιο επιθετικός και άρχισε να απαιτεί από το παιχνίδι περισσότερα.Σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή μετά από ένα κόρνερ και ανεπιτυχές διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς, ο Παπαδημητρίου ήταν στην θέση που έπρεπε να είναι και έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός στάθηκε αμυντικά καλά και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα.


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Μουζούρης, Προκοπίου (46’ Χαντζάρας), Μανιός, Ρογγότης, Γκαλέγκος (56’ Έππας), Κιουλτζόπουλος (56’ Κοζάκης), Βενέτης (46’ Τούφας), Κολτσίδας (76’ Λουσέρο), Πέττας, Γκέσιος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Τζούριτς), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης (93’ Κολέλα), Παπαδημητρίου (86’ Παπακώστας).

Κάρτες:   Μουζούρης, Ρογγότης -  Γιαννίτσης

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Σιντόρης ελέγχεται για ένα πιθανό πέναλτι αλλά πέρα τούτου δεν είχε άλλες αμφισβητούμενες φάσεις.

Μας άρεσε....

Η αποτελεσματικότητα του Ιάσωνα που είχε μία μόλις τελική και έκανε το γκολ!
Δεν μας άρεσε...

Ο Σκοπελίτης έδειχνε κουρασμένος και σωστά έγινε αλλαγή


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Ξηροφώτος: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει πλασματική θέση στην βαθμολογία.Εμείς δεν είχαμε καλό ημίχρονο αφού είχαμε πολλά προβλήματα.Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά.Διαχειριστικάμε σωστά το παιχνίδι μετά το γκολ που βάλαμε.Πρέπει να αναλύσουμε τι δεν κάναμε καλά και να βρούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.»

 
Τυριακίδης: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.Είναι μια έμπειρη ομάδα που ήξερε πως να διαχειριστεί το παιχνίδί .Εμείς πρέπει να βρούμε την ουσία για να μπορέσουμε να πάρουμε μια νίκη που ακόμα δεν έχει έρθει για την ομάδα μας.»




Μικρά&πικάντικα
  • Αρκετός κόσμος από τον Βόλο βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Αριδαίας





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...