Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Κατήφορος...!

 Νέα εύκολη ήττα γνώρισε η ομάδα μας από την Καβάλα με σκορ 1-3 και "έβαλε" συγκεκριμένο ταβάνι στις προσδοκίες των ερυθρόλευκων φιλάθλων.

O Ολυμπιακός σήμερα έδειξε πως είναι μικρομεσαίας δυναμικότητας ,αφού επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να αποτελεί σύμπτωση.

Η ομάδα μας πρέπει να βάλει στόχο την κατάκτηση της τέταρτης θέσης αφού η διαφορά δυναμικότητας με τις πρώτες τρεις ομάδες είναι εμφανής και έπειτα να ελπίζει σε αναδιάρθρωση.

Παραιτήθηκε ο Ξηροφότος και όλο το τεχνικό τιμ!


Ο Ξηροφώτος παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κόλα με τον Αγρόδημο ενώ  στα χάφ ήταν ο Ερέρα ο Βουκελάτος και ο Τσαγαλίδης.Φορ έπαιξε ο Παπαδημητρίου

Ο Στέφανος μπορεί να παραιτήθηκε αλλά το πρόβλημα δεν ήταν στο στήσιμο της ομάδας ,αλλά στην φιλοσοφία της δημιουργίας της.
Παίκτες ,με ελάχιστες εξαιρέσεις, άνευροι , άοσμοι που μπορεί να έχουν επηρεαστεί παραπάνω από την απραξία με καμία φαντασία στο παιχνίδι και εντελώς προβλέψιμοι.

Η ομάδα μας ,κόντρα στα όσα θα ακολουθούσαν ξεκίνησε με ένα άκρως ενθαρρυντικό εικοσάλεπτο το παιχνίδι αλλά και με δύο πραγματικές ατυχίες αφού έχασε λόγω τραυματισμών τα δύο ακραία μπακ της.
Ο Παπαδημητρίου έβαλε την ομάδα μπροστά με ένα πολύ όμορφο γκολ και από εκεί ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία που θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα του αγώνα.
Στο 24΄η Καβάλα ισοφάρισε και από εκεί και πέρα στεκόμαστε στην παράδοση άνευ όρων των ερυθρολεύκων οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ,αλλά ούτε και να διαφυλάξουν τουλάχιστον τα κεκτημένα αφού σε ένα ακατανόητο β΄ ημίχρονο δέχτηκαν ακόμα δύο γκολ στο 57΄και στο 68'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (7’ λ.τρ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τρ. Νικλητσιώτης) Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα (62’ Γκιοατά), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Ερέρα (62’ Τζουριτς), Παπαδημητρίου.

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (88’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κάθρι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (88’ Μελισσόπουλος).


Κάρτες:  Αγρόδημος

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Καδδάς δεν είχε αξιοσημείωτη επίδραση στον αγώνα

Μας άρεσε....

Ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου σκόραρε και πάλι αλλά δεν ήταν αρκετό
Δεν μας άρεσε...
Ποιον να...πρωτοδιαλέξουμε μετά την πάροδο του πρώτου εικοσάλεπτου...Βουκελάτος και Γκιοατά μάλλον!


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Ξηρφώτος: «»






Μικρά&πικάντικα
  • Μετά τον αγώνα ο Στέφανος Ξηροφώτος έκανε την εξής γραπτή δήλωση:
    Αναλαμβάνω ευθύνη στο μέρος που μου αναλογεί για τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων 10 ημερών. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και πρέπει να προχωρήσει, οπότε κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Για το καλό της ομάδας παραιτούμαι και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία, τους ποδοσφαιριστές και όλον τον κόσμο γιατί πραγματικά στήριξε (σ.σ. την προσπάθεια).
    Κάναμε τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες. Είχαμε και μέτριες και κακές στιγμές όπως η σημερινή. Εγώ από την πλευρά μου ότι μπορούσα έκανα και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αντιστοιχεί και παραιτούμαι. Από εκεί και πέρα εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο και ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό Βόλου”.
    Για το τι έφταιξε: “Στο ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Εκεί που δεν κάναμε το 2-0 έγινε το 1-1. Μετά είχαμε και τους δύο τραυματισμούς (σ.σ. Γραικού και Μπουτζίκου), και γενικά υπάρχει κακοδαιμονία. Αν γινόταν το 2-0 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι, γιατί όντως η ομάδα πήγε με καλό ποδόσφαιρο να κερδίσει.
    Όταν κάτι δεν πάει καλά όλοι έχουμε ευθύνη, με πρώτο εμένα. Δεν μπορούν ν’ αλλάξουν όλοι οι παίκτες, αλλά κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Σήμερα πήγαν όλα στραβά, οπότε την αναλαμβάνω εγώ.
    Εμείς είχαμε σ’ όλο αυτό το διάστημα είχαμε μία απόδοση μέτρια προς καλή και τελευταία δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα σε επιτυχία και αποτυχία. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχαμε στην αρχή και που ήρθαν και μετά. Κάτι πρέπει να γίνει όμως.Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε μετά το Θεσπρωτό. Ο κόσμος αγαπάει αυτή την ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο, όπως και σε όλες τις ομάδες τις περιοχής. Και θα το βρουν.Δεν έχω παράπονο από κανέναν παίκτη, ό,τι μπορούσαν το έκαναν. Η ομάδα έχει 12 βαθμούς. Σίγουρα δε θα είναι στις δύο τελευταίες θέσεις και πιστεύω έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Μέσα σε δύο ματς αλλάζουν όλα”.
  • Την παραίτηση τους στην διοίκηση υπέβαλλαν και ο βοηθός προπονητή κ Νίκος Τσιαντάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γιώργος Καραγιάννης και ο γυμναστής κ. Αργύρης Παλάσκας.
  • Η διοίκηση έκανε δεκτές τις παραιτήσεις
  • Δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την ήττα απλό την Καβάλα έκανε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος.Αναλυτικά τα όσα είπε:


  • “Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και επειδή γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα αυτής της θέσης, εγώ προσωπικά παίρνω πρώτος την ευθύνη όπως και η υπόλοιπη διοίκηση.
    Σίγουρα σε μία τέτοια προσπάθεια έχουν όλοι μερίδιο, αλλά δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας και να πούμε ότι φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι η διοίκηση.
    Εγώ έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Θα κάνουμε τα πάντα, οτιδήποτε χρειάζεται, όπως το κάνουμε ήδη. Είμαστε σε όλα τυπικοί, από οικονομικής πλευράς αλλά και στην καθημερινότητα μας είμαστε παρόντες. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι, πολύ σοβαροί και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει προς το καλύτερο.
    Πρέπει να κάνουμε ένα νέο restart, να μιλήσουμε και εμείς ως διοίκηση με τους παίκτες, να βρούμε τι φταίει και να το βελτιώσουμε.Είναι κρίμα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να χαρακτηρίζεται από αυτή την τραγωδία. Δεν έχω μάθει έτσι, αλλά είναι όντως μία τραγωδία αυτό που μας διακατέχει τις τελευταίες αγωνιστικές.
    Σίγουρα έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, αυτοί πήραν τα θετικά αποτελέσματα στην αρχή. Οι ομάδες είναι πάνω κάτω το ίδιο. δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται και θεωρώ ότι και με την επικείμενη αναδιάρθρωση θα είμαστε στο στόχο που είναι η Super League 2.Μέσα από τα λάθη μας θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα γι’ αυτό και από την πλευρά της διοίκησης ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο.
    Είμαστε εδώ και προσπαθούμε από την αγάπη μας για το σύλλογο, αυτή τη στιγμή η ομάδα ζει και θα κάνουμε τα πάντα για να ζει αξιοπρεπώς και να αφήσουμε πίσω μας τα κακώς κείμενα όπως το σημερινό αποτέλεσμα.
    Δεν παίρνουμε εν θερμώ αποφάσεις σαν διοίκηση, θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Είτε θα συνεχίσει ο κ. Ξηροφώτος (σημείωση: η παραίτηση έγινε στην συνέχεια αποδεκτή), είτε θα βρούμε ένα νέο προπονητή που θα αλλάξει θεωρητικά την ψυχολογία αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για να παίξει καλύτερα. Ξέρετε ότι πάντα την πληρώνει ο προπονητής για οτιδήποτε γίνει. Θα μιλήσουμε και θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δε θα αφήσω τον Ολυμπιακό να κατρακυλάει και να γίνουμε γραφικοί, λέγοντας θα κάνουμε αυτό και το άλλο. Εγώ από όταν ανέλαβα την ομάδα, προσπαθώ με τις δυνατότητες που έχω να την κρατάω ζωντανή και να κάνω το καλύτερο. Έχω ξαναπεί ότι εύχομαι να βρεθεί κάποιος που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είμαι παράγοντας, αγαπώ την ομάδα μου και προσπαθώ να κάνω τα πάντα και εγώ και η διοίκηση που ματώνουμε στην καθημερινότητα μας για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...