Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ξεφτιλίστηκε και πάλι στην Ηγουμενίτσα!

 
Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχασε στην Ηγουμενίτσα από τον τοπικό Θεσπρωτό.

Αυτή την φορά δεν έφαγε ...τεσσάρα με κατεβασμένα τα χέρια ,όπως την περσινή χρονιά, αλλά και πάλι το να γίνεσαι....«πελάτης» μιας ομάδας με το όνομα Θεσπρωτός τα λες και κατάντια...




Ο Ξηροφώτος παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Γκιοατά με τον Αγρόδημο ενώ  στα χάφ ήταν ο Σκοπελίτης ,ο Κόλα και ο Παπαδημητρίου.Φορ έπαιξε ο Τζούριτς

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του στο πρώτο μέρος και είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου από κοντά μάλιστα,αλλά αυτή την φορά ο βολιώτης φορ δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στο σκορ.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος.
Μέχρι το 70' η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δέχτηκε φάσεις στην εστία του Ξενοδόχοφ για να έρθει το 63' όταν σε μία σέντρα -κόρνερ η άμυνα ολιγώρησε και ο Κοντοές έπιασε την κεφαλιά κια έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει με τον Ερέρα να δείχνει κάποια καλά στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι της ομάδας ,αλλά η πλειοψηφία των παικτών συνέχισε να υστερεί και η ομάδα μας δεν έβγαλε αντίδραση.


ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ : Κινάλης, Τ. Γώγος, Ζιώγας, Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας (84’ Γκάντσιερ), Σαραντίδης (91’ Πέντσας), Σταυρίδης, Ραμίρεζ (69’ Ντερβίσι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (70’ Ερέρα), Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Γκιοατά (50’ Βουκελάτος, 70’ Νικλητσιώτης), Αγρόδημος, Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου, Κόλα (90’ Χολέβας), Τζούριτς (50’ Σκοπελίτης).




Κάρτες:  55’ Κωνσταντακόπουλος, 87’ Ντερβίσι – 63’ Βουκελάτος, 75’ Σκοπελίτης, 78’ Φιλίποβιτς , 84' Σκοπελίτης

Ο «κόραξ» του αγώνα
Για πολύ λίγες φάσεις ελέγχεται ο Μπαιλής 

Μας άρεσε....

Ο Γιαννίτσης ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που ξεχώριεσε
Δεν μας άρεσε...
Χαοτικό το κουτσάρισμα χωρίς όμως να είναι ο Στέφαβος ο κύριος υπαίτιος της ήττας


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Ξηρφώτος: «Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί στις 2-3 ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο μέρος.Η μία μάλιστα ήταν με κενό το τέρμα. Θα πρέπει να κάνουμε παραπάνω ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευόμαστε.»

Γιαννίτσης: « Δεν παρουσιαστήκαμε όπως περιμέναμε ,αλλά μας αδικεί το αποτέλεσμα παρολο που δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Οι πιο έμπειροι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι φταίει. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και θα πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι και να επανέλθουμε στις νίκες.»




Μικρά&πικάντικα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...