Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ανύπαρκτος στα ντέρμπι!


Ο Ολυμπιακός έχασε δίκαια από τον Πανσερραϊκό στον ντέρμπι της αγωνιστικής με σκορ 0-1 !

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να «μπει» ποτέ στον αγώνα ,δεν δημιούργησε ούτε μία κλασσική ευκαιρία και πλέον ευελπιστεί στην αναδιάρθρωση του Αυγενάκη αφού δείχνει πως διαλέγει παιχνίδια ,και με αντιπάλους -ανταγωνιστές δεν έχει καμία τύχη ,τουλάχιστον με τις εώς τώρα εμφανίσεις της.




Ο Ξηροφώτος παρέταξε τον Ολυμπιακό με την συνήθη ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και ο Φιλλίποβιτς. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κόλα με τον Αγρόδημο ενώ  στα χάφ ήταν ο Σκοπελίτης ,ο Τσαγκαλίδης και ο Βασιλούδης.Φορ μόνος του μπροστά ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου.

Στο γήπεδο της Νεάπολης είχαμε την ατυχία να είμαστε θεατές παιχνιδιού με ...μισή φάση η οποία έγινε από τους φιλοξενούμνους.
Η ομάδα μας ήταν ουσιαστικά «άφαντη» με αδυναμία στην καλύτερη ή απροθυμία στην χειρότερη δημιουργίας παιχνιδιού και με εικόνα αναμονής του...μοιραίου.

Το μοιραίο τελικά ήρθε...«αθόρυβα» και ανώδυνα στο 54 μετά από σέντρα του Ζέρη και πλασέ ,λες σε φιλικό, του Πράντο.Από εκεί και πέρα ουδεμία αντίδραση υπήρξε από την ομάδα μας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Μπουτζίκος, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (58’ Τζούριτς), Τσαγκαλίδης, Βουκελάτος (69’ Βασιλούδης), Παπαδημητρίου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης, Γεωργιάδης (85’ Πέτρου), Μέσι (64’ Κόντσι), Ολαϊτάν (74’ Λουφάκης), Κασμερίδης, Πράντο (74’ Γκούρτσας).




Κάρτες:  7’ Τσαγκαλίδης, 76’ Αγρόδημος, 89’ Φιλίποβιτς – 30’ Πίντο

Ο «κόραξ» του αγώνα
Πολύ κακός διαιτητής ο Τσαμούρης ,είχε πολλά σφυρίγματα εις βάρος του Ολυμπιακού

Μας άρεσε....

Η συμμετοχή του κόσμου πως έδωσε την εικόνα ενός γηπέδου τουλάχιστον μισογεμάτου και ο Τσαγκαλίδης που πάλευε μόνος του...
Δεν μας άρεσε...
Η εικόνα της ομάδας που μας θύμισε το παιχνίδι με την...Βέροια (περσινό και φετινό) αλλά και η αντίδραση από τον πάγκο που αρκέστηκε σε ...δύο αλλαγές!


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Ξηρφώτος: «Eίμαι στη δυσάρεστη θέση να αποτυπώσω αυτό που έχετε δει και εσείς. Να καταφέρουμε να χάσουμε με μισή φάση, αλλά να έχουμε και ένα απίστευτο διαιτητή που είχαμε καιρό να δούμε. Ο κύριος Τσαμούρης ήταν ο πρωταγωνιστής. Όλος ο κόσμος ασχολούνταν μαζί του, κράτησε όρθιο τον Πανσερραϊκό στο πρώτο ημίχρονο “καθαρίζοντας” πολλές φάσεις και κατάφερε να μας εκνευρίσει. Έδινε τα κόρνερ άουτ και τα πλάγια ανάποδα στις περισσότερες φάσεις. Δε συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά σήμερα ο ρέφερι ήταν απίστευτος. Ο πρωταγωνιστής ήταν ο κύριος Τσαμούρης, κράτησε όρθιο τον Πανσερραϊκό. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Πανσερραϊκού αλλά αυτό που είδαμε από τον διαιτητή ήταν απίστευτο και δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσο κακοί διαιτητές σε αυτή την κατηγορία. Αν είναι κακός ας τον δουν οι υπεύθυνοι, αυτό που έγινε σήμερα είχα καιρό να το δω. Με ακρίβεια, όλες οι αμφισβητούμενες και οι καθαρές φάσεις πήγαν στον αντίπαλο. Όσον αφορά το παιχνίδι, δε θυμάμαι άλλη τελική του Πανσερραϊκού. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που περίμενε πότε θα δεχτεί γκολ. Δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι με κάποιο τέρμα και πολλές φορές, σε αμφισβητούμενες φάσεις μέσα στην περιοχή, ήρθε ο διαιτητής και τις καθάρισε με επιθετικά φάουλ. Μιλάμε για τουλάχιστον 15 σε όλο το παιχνίδι! Μετά μπήκε στο ρυθμό τους και τους βοήθησε με συνεχόμενα σφυρίγματα να τελειώσει το ματς. Φεύγουμε με μία πικρία. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τόσο πολύ, η εμφάνιση μας δεν ήταν αυτή που θέλουμε, όμως χάσαμε αδίκως. Έχω φοβερά παράπονα, προσπαθούμε με πάθος, λέμε πάντα την αλήθεια και πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν ή αλλιώς να φύγουμε εμείς.
Είχαμε ίδιο συντελεστή  με τον Πανσερραϊκό, δε βλέπω καμία αδυναμία. Η ομάδα που ήθελε να κερδίσει σήμερα και έχανε ευκαιρίες ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, σε ένα ντέρμπι με λίγες φάσεις. Αν έπρεπε κάποια ομάδα να πάρει σήμερα το ματς ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου και σε καμία περίπτωση δε δικαιούνταν να χάσει. Το σημαντικότερο είναι σε κάθε ματς να παρατάσσεις την καλύτερη δυνατή ομάδα και θεωρώ ότι σήμερα η ομάδα ήταν φρέσκια. Το να παρουσιάζεται μια ομάδα κάθε τρεις μέρες όλο και καλύτερη, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν φανταστικός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, είναι επιτυχία της προπονητικής διαδικασίας. Φυσικά περιμένουμε 2-3 παιδιά να μας ενισχύσουν όπως ο Ερέρα, ο Γκιοατά και ο Νικλητσιώτης. Όμως τα παιδιά που έχουμε τα εμπιστευόμαστε, είμαστε ευχαριστημένοι και σήμερα θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα και ήρθε με.. βοήθεια από τις αποφάσεις του διαιτητή. Δε ξέρω αν ήταν ηθελημένες αλλά πραγματικά ήταν ο πρωταγωνιστής. Θεωρώ πως οτιδήποτε κάναμε στο παιχνίδι σήμερα είχε μία επιτυχή βάση και το γεγονός ότι ο αντίπαλος κατάφερε με μία φάση να πάρει το ματς αποδεικνύει αυτό που είπαμε πριν. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου ή ίσως το αποτέλεσμα να καθόταν στην ισοπαλία. Το να φύγουμε χωρίς βαθμό είναι φοβερή αδικία και συνετέλεσαν και άλλοι παράγοντες.»

Mπουτζίκος: « Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θεωρώ ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα των Σερρών, χωρίς να θέλω να τους υποτιμήσω, ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά σε μία φάση ευτυχήσαν και βάλανε το γκολ. Πιέσαμε στη συνέχεια, αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε και έχουμε συνηθίσει να είμαστε. Συνεχίζουμε, δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δούμε τι έφτιαξε, θα προσπαθήσουμε παραπάνω και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί πραγματικά Κυριακή – Τετάρτη δίνουμε μία μάχη, έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο και θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί σε αυτό το ρυθμό. Και τα δύο ντέρμπι με Βέροια και Πανσερραϊκό κρίθηκαν κατά τη γνώμη μου στη λεπτομέρεια, οι διαφορές στις ομάδες είναι πολύ μικρές. Με τη Βέροια σε μία φάση δεχτήκαμε ένα γκολ, σήμερα έγινε ακριβώς το ίδιο. Αν βάζαμε πρώτοι γκολ τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα από το να προσπαθούμε.»




Μικρά&πικάντικα
  • Στην κερκίδα βρέθηκαν και φίλοι του Πανσερραικού.Οι οπαδοί των δύο ομάδων καθίσαν μαζί και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό αντάλλαξαν απόψεις και...φωτογραφίες μετά το τέλος του παιχνιδιού!
  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για την διαιτησία:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 “ευχαριστεί” τον διαιτητή κ. Τσαμούρη της Ένωσης Πειραιά για την “επιστημονική” πραγματικά διαιτησία του στον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραικό για την 6η αγωνιστική της Football League. Δυστυχώς, αν και επιστήμων, του διέφυγε πως διαιτησίες σαν την σημερινή μας πάνε χρόνια πίσω.

Αντίθετα θέλουμε στο ποδόσφαιρο ανθρώπους όπως ο δεύτερος βοηθός κ.Βρούζος της Ένωσης Πιερίας που τιμούν το άθλημα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...