Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Στο ίδιο έργο θεατές...

 
Για ακόμα μια χρονιά ο Ολυμπιακός έχασε από την Βέροια με σκορ 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο υποτιθέμενο ντέρμπι καορυφής και η Βέροια είχε ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης.

H ομάδα μας πλήρωσε τις απουσίες αλλά και τους πειραματισμούς στην αμυντική γραμμή αλλά πέρα από το γκολ που δέχτηκε μόλις στο 12' έδειξε μηδενική αντίδραση και μοιραία επήλθε η πρώτη ήττα της χρονιάς.




Ο Ξηροφώτος παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, οι Γιαννίτσης και Ρόκας. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κόλα με τον Παπακώστα ενώ  στα χάφ ήταν ο Σκοπελίτης ,ο Τσαγκαλίδης και ο Βασιλούδης.Φορ μόνος του μπροστά ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου.
 

H ομάδα μας δυστύχησε να δεχτεί γκολ νωρίς και εύκολα σε μια φάση που θα μπορούσε να αποφύγει. 
Από εκεί και πέρα δεν έδειξε έτοιμη να πιστέψει πως μπορεί να ξαναγυρίσει στον αγώνα αφου οι φάσεις που δημιούργησε ήταν μετρημένες.



Κάρτες:  

Ο «κόραξ» του αγώνα
Μια δύκολη φάση είχε ο Τάσης και τα θαλάσσωσε.Μιλάμε για την φάση του πέναλτι πάνω στον Τζούριτς

Μας άρεσε....

Η φιλότιμη προσπάθεια του Κόλα
Δεν μας άρεσε...
Σε κακή ημέρα τα επιθετικά χαφ που δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα πλάγια ,εκεί που πιθανώς να υπερτερούσε ο Ολυμπιακός



Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Ξηρφώτος: «Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, δύσκολο για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμασταν λαβωμένοι από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και είχαμε κάποιες σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες όπως φάνηκε, επηρέασαν τη χημεία μας. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, καθώς η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν αξιοπρεπής.

Επίσης, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Θεωρώ, ότι στην αρχή της αναμέτρησης εμφανίσαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Εκεί πέσαμε ψυχολογικά και είχαμε προβλήματα.

Επανήλθαμε στο παιχνίδι, μετά τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε. Ήρθε αυτή η ήττα, αλλά σ’ ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Είχαμε τα προβλήματά μας, εννοείται τα γνωρίζουμε και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Όπως προείπα, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Δερμιτζάκης: « »




Μικρά&πικάντικα
  • Ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ.Κούγιας παρακολούθησε το παιχνίδι από τις κερκίδες
  • Έντονη η παρουσία αστυνομικών που ΅κυνήγησε ερυθρόλευκους φιλάθλους στα πέριξ του γηπέδου.

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκας (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (58’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (46’ Σιμόνι), Λουκίνας.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...