Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Τεράστια η ευθύνη της συνοικιακής!


Μεγάλες είναι οι ευθύνες του συνοικιακού σωματείου της Νέας Ιωνίας στην επερχόμενη διάλυση των ΠΑΕ δύο κατηγοριών.

Η συνεχιζόμενη αεργία της Football League έχει τον προφανή υπαίτιο!

Οι  πρόσφατες δηλώσεις των αρμοδίων τα λένε όλα: «Αν τα πρωταθλήματα SL2 και Football League είχαν αρχίσει ,δεν θα σταματούσαν...»

H μεγάλη καθυστέρηση ποΤεράυ προκλήθηκε, από τις αναίτιες συνεχόμενες και απέλπιδες προσπάθειες να κερδίσει για έβδομη φορά στην ιστορία της (κατέχει σαφώς το Πανευρωπαϊκό ρεκόρ ατιμίας) κατηγορία στα χαρτιά , από την ομάδα της Νέας Ιωνίας ήταν καθοριστική στην περιπέτεια που ζούνε παράγοντες και οικογένειες 32 ΠΑΕ σήμερα.

Η έναρξη της Football League θα μπορούσε να επιτευχθεί όταν η χώρα δεν βρισκόταν σε lockdown αλλά τα δικηγοράκια της Νίκης είχαν διαφορετική άποψη.

Έτσι σήμερα βρισκόμαστε σε μία κατάσταση παράνοιας που ενώ η διοργανώτρια επιμένεις πως οι κατηγορίες μπορούν να τηρήσουν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με την SL ,δεν παίρνουν το πράσινο φως για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Το ...τελευταίο επεισόδιο στο θρίλερ που ζούμε ήταν η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του κυρίου  Σύψα περί μη αποστολής αιτήματος από πλευράς αρμοδίων για την έναρξη των αγωνιστικών σε Super League 2 και Football League, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της διοργανώτριας Αρχής, που με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα ημερομηνίες και αριθμούς πρωτοκόλλου, που αφορούν τα αιτήματα που έχουν ήδη κατατεθεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας ενημερώνει ότι σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν σταλεί, όπως μας ζητήθηκε από τους αρμόδιους φορείς, τα παρακάτω έγγραφα -με συνημμένα α) το υγειονομικό πρωτόκολλο και β) τη δέσμευση των ομάδων ότι  θα τηρηθεί κατά γράμμα:

30/10/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ.πρωτ. 93761 προς Γραφείο Πρωθυπουργού, Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και επιτροπή covid-19

1/11/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ.πρωτ. 93772 προς Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά


3/11/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ. πρωτ. 93840 προς Υπουργό Επικράτειας κ. Γεραπετρίτη και Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά

4/11/2020 Έγγραφο της Super League 2 – Football League με αρ. πρωτ. 93853 προς Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο και Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Τέλος στις 13/11/2020 υπεγράφη και εστάλη κοινό έγγραφο της ΕΠΟ, Super League 1, Super League 2 – Football League, ΠΣΑΠ προς Γραφείο Πρωθυπουργού και κ.κ. Γεραπετρίτη, Κικίλια, Χαρδαλιά, Αυγενάκη, Πρεζεράκο, Μαυρωτά,  επιτροπή covid19 σχετικό με την έναρξη των Πρωταθλημάτων Super League 2 – Football League».

Πλέον η έναρξη των πρωταθλημάτων είναι αδύνατο να γίνει πριν την νέα χρονιά.

Μέσα σε όλον αυτό τον κυκεώνα ,ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς έσοδα.Προς το παρόν η διοίκηση είναι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της ,ενώ προσπαθεί να τελειοποιήσει και το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...