Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Με εκπλήξεις παρά την αναμονή!

Σήμερα στις 20:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων της ΠΑΕ.

Παρά του γεγονότος πως η ΕΠΟ συνεχίζει να μην ξεκαθαρίζει την μορφή των κατηγοριών και η ομάδα μας δεν γνωρίζει την κατηγορία που θα αγωνίζεται την ερχόμενη χρονιά,η ΠΑΕ συνεχίζει την οργάνωση της ομάδας απτόητη.

Έτσι η ανακοίνωση υπόσχεται εκπλήξεις στους 80 παραβρισκόμενους που θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και με....μάσκες λόγω COVID.

Η ανακοίνωση:

"Αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Παρά το αβεβαιότητα που επικρατεί αναφορικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων και το πώς θα διεξαχθούν αυτά – με φιλάθλους ή χωρίς – η ΠΑΕ δεν επαναπαύεται και συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε στην αυριανή εκδήλωση εκτός των εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχουν και εκπλήξεις που θα κάνουν…. θόρυβο!

Να αναφερθεί ότι εξαιτίας των νέων μέτρων προστασίας ενάντια στον κορονοϊό για την είσοδο στην αίθουσα είναι η απαραίτητη η χρήση μάσκας ενώ τα άτομα που θα εισέλθουν θα είναι αυστηρά έως 80."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...