Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Να είμαστε όλοι μια γροθιά!

Το νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού υπογράμμισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.
Στην σημερινή συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια περσινά λάθη.Πρώτα το υπόσχομαι στον εαυτό μου και μετά στους συνεργάτες μου.Το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα πλαισιωθεί από μέλη του Ερασιτέχνη.Πρέπει να βγάλουμε παιδιά των Ακαδημιών στην ανδρική ομάδα.Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε κάτι όμορφο αφού θα ξεκινήσουμε μια συνεργασία.
Εγώ έδωσα την ευκαιρία να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό όποιος ενδιαφερόταν.Στεναχωριέμαι που δεν βρέθηκε κάποιος  οικονομικά πιο ισχυρός από μένα να αναλάβει την ομάδα.Μόνο δύο άνθρωποι που εφόσον η ομάδα θα βρεθεί στην δεύτερη κατηγορία θέλουν να βοηθήσουν είτε σαν συμπαίκτες ,είτε να πάρουν την ομάδα.Η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της.Η ομάδα ακόμα ζει.Ήρθε η ώρα να καλέσουμε τον κόσμο.Όλους τους θέλουμε μαζί μας.Αυτούς του μήνες περάσαμε πολύ δύσκολα.Δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά και το συναισθηματικό.Χρειάζεται ταπεινότητα ,δουλειά και χαμηλοί τόνοι.Μια επερχόμενη άνοδο θα ξυπνήσει τον κόσμο.

Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας.Φέτος έχουμε τον χρόνο από την στιγμή που δεν υπάρχουν χρέη να ασχοληθούμε με το προπονητικό κέντρο.Πέρσι ήμασταν πιεσμένοι με πολλά πράγματα αφού προέκυπταν συνεχώς δυσκολίες.Το προπονητήριο θα είναι μία προίκα για τις επόμενες γενιές και για όποιον θα ασχοληθεί στον μέλλον με την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε καμία διαδικασία να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που αποφασίσαμε με τον Ερασιτέχνη.Πρέπει όμως όλοι να βοηθήσουμε και ο κόσμος να μας αγκαλιάσει.»








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...