Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα...!

Στην αναμονή για την επόμενη χρονιά βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.



Η ομάδα κατέληξε στην 8η θέση της φετινής football league με εμφανίσεις που κατά γενική ομολογία δεν "τίμησαν" την ερυθρόλευκη φανέλα.Αν μάλιστα "έλειπαν" αυτές οι....τουλάχιστον αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στα παιχνίδια με Βέροια , Θεσπρωτό και Ιάλυσο ,η ομάδα θα είχε τερματίσει αρκετά ψηλότερα και ίσως να είχε διαφορετικές αξιώσεις για την επόμενη χρονιά.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο...περίμενε για να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα χρονιά με την football league να φαντάζει ως πιο πιθανή αυτή την στιγμή ,αλλά με όλα τα ενδεχόμενα κάποιας αναδιάρθρωσης ακόμα να "παίζουν".

Στο ζήτημα του ιδιοκτησιακού ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ,όπως όλα δείχνουν, θα ηγηθεί και πάλι της ΠΑΕ αφού δεν υπήρξε κανένα επενδυτικό ενδιαφέρον από άλλη πλευρά μέχρι αυτή την ώρα.

Την ίδια στιγμή πάντως υπάρχουν δημοσιογραφικά σενάρια και πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα του Κώστα Πλιάτσικα στο marca SL , τα οποία μιλάνε για συγχώνευση του Ολυμπιακού με τον Ν.Π.Σ. έτσι ώστε οι ερυθρόλευκοι να αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα την  νέα χρονιά.Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά ,την στιγμή μάλιστα που ο αφανής ιδιοκτήτης του Ν.Π.Σ. και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν εδώ και καιρό διαρρήξει κάθε δεσμό μεταξύ τους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παραμένει μουδιασμένος ,με την περασμένη χρονιά να ορίζεται ως το πιο ,ιστορικά ,μελανό κομμάτι  ,αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις (από την στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία δημοσιευμένα) πραγματοποιήθηκε αρνητικό ρεκόρ στην προσέλευση φιλάθλων στις κερκίδες της Νεάπολης.

Μέσα σε αυτό το ,αν μη τι άλλο, διαφαινόμενο ζοφερό τοπίο , ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα κληθεί μετά την γνωστοποίηση της κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα ,να κτίσει εξ αρχής(?) την ομάδα.

Εξάλλου η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


«Όπως είχε ανακοινωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι έχοντες τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε όποιον ενδιαφερόμενο προσερχόταν με μια σοβαρή και βιώσιμη πρόταση. Ως καταληκτική ημερομηνία είχε οριστεί η 10η Ιουνίου, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιον να αναλάβει να σηκώσει το βάρος της ευθύνης και της διοίκησης μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συναισθανόμενη το βάρος των ευθυνών της ανακοινώνει πως την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ώστε από κοινού να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό Βόλου.


Θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης με το πέρας αυτής».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...