Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

83 χρόνια περηφάνιας!

Σαν σήμερα 2 Ιουνίου, πριν από 83 χρόνια, ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ο σύλλογος γιορτάζει και αυτή η επέτειος θα τιμηθεί σήμερα στις 19.00 από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, σε εκδήλωση που διοργανώνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής: «

Στις 2 Ιουνίου 1937 μια παρέα Βολιωτών δημιούργησε το σύλλογο που έμελλε να διαδραματίσει αθλητικό και κοινωνικό ρόλο στα δρώμενα της πόλης μας, ένα σύλλογο που τον υπηρετήσαν, από όλα τα πόστα, μεγάλες προσωπικότητες του Βόλου, που έβγαλε μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες σε όλα τα αθλήματα, που αγαπήθηκε από χιλιάδες φιλάθλους, που διακρίθηκε στους αγωνιστικούς χώρους, που έδωσε τους νεκρούς του σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της χώρας μας, που κυνηγήθηκε κατ’ επανάληψη από Πολιτεία και αθλητικούς φορείς, αλλά στάθηκε όρθιος και συνεχίζει να υπηρετεί τα αθλητικά ιδεώδη.
«Με κυνηγάνε, μα δεν λυγίζω, ανταποδίδω τα πυρά και συνεχίζω» τραγουδούν οι φίλαθλοι μας, ένα σύνθημα που αντικατοπτρίζει το μεγαλείο του συλλόγου μας.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του συλλόγου στην Άλλη Μεριά , η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 μαζί με αντιπροσώπους όλων των τμημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογος, των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, παλιών ιστορικών παραγόντων, αντιπροσωπείας των οργανωμένων φιλάθλων και δημοσιογράφων, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, θα γιορτάσουμε γι’ αυτά τα 83 χρόνια προσφοράς της ομάδας μας ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία που πηγάζει ακριβώς από αυτό που πρεσβεύει αυτή η ομάδα και μας έκανε να την αγαπήσουμε».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...