Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Υπό συζήτηση η αναδιάρθρωση!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football Λεωνίδας Λεουτσάκος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου αλλά και στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.


Αρχικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είπε: «Πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αποφασίσει ενιαία για την επόμενη μέρα. Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών. Αν έχουμε διαβεβαίωση των Αρχών για την ασφάλεια τους είμαστε ανοιχτοί στο να ξεκινήσουμε. Είναι πάντως δύσκολο να ξεκινήσουμε. Από εκεί και πέρα, θα γίνει ότι αποφασίσουν οι ομάδες. Εγώ τη βούληση των ΠΑΕ εκφράζω, δεν εκπροσωπώ κάποια ομάδα».

Όσο αφορά την αναδιάρθρωση σημείωσε: «Όλα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν αποφασίσει η κυβέρνηση να στηρίξει την επόμενη ημέρα συζητάμε τα πάντα». Για την οικονομική στήριξη της FIFA, σχολίασε: «Φυσικά δικαιούμαστε στήριξη».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL ανέφερε: «Τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν μετά την τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. και την επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη την Τρίτη (28/4). Αναμένουμε το ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ περιμένουμε και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...