Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Στα Ιωάννινα την Κυριακή!

Με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων (Κυριακή 8/3, 2μ.μ.), συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3 ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου. 

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Βλιώρα θέλουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, με τις δύο ομάδες να έχουν πάντως τους ίδιους στόχους, όντας και πολύ κοντά στην κατάταξη.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, πέραν της δεδομένης απουσίας του Δημήτρη Καραμήτσου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής, ο κ. Βλιώρας επεσήμανε: 
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για εμάς στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Νίκη Βόλου και Αριστοτέλη Φλώρινας. Αν πετύχουμε στα προσεχή 3 αιχνίδια, δύο νίκες, θα διασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας. Συνεχίζουμε την πορεία μας, με σταθερά βήματα. Φυσικά, κοιτάμε και τις εξελίξεις με τον κορονοϊό,
όπου αναβάλλονται παιχνίδια και θα εναρμονιστούμε πλήρως, ως ομάδα, με οποιαδήποτε απόφαση, τις επόμενες ημέρες».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...