Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Αγγαρεία στην Νίκαια!

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το παιχνίδι στην Νίκαια με τον Ιωνικό.
Η ομάδα μας ,σαν να μην κατέβηκε ποτέ στην Αθήνα ,επέδειξε μηδενική αγωνιστικότητα με την συμπεριφορά των περισσότερων παικτών να κυμαίνεται στα επίπεδα φιλικού προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός έκανε δύο τελικές προσπάθειες σε όλο το παιχνίδι,ενώ ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο η ομάδα απλά δεν ήθελε να βρίσκεται στο χορτάρι.



Ο Σολάκης παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Γιδόπουλο Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Βασιλούδης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Φαζός, με τον Βοσνακίδη. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Ρόκας με τον Τσιάρα ενώ  στα χάφ ήταν ο Σκοπελίτης, ο Κόλα και ο Κέρι.Φορ μόνος του ο Τσίτας.

Εντύπωση μας έκανε η μη χρησιμοποίηση του πιο φορμαρισμένου παίκτη του Ολυμπιακού Ιμπάν Ράντι.

Ο Ιωνικός "καθάρισε" γρήγορα και εύκολα το παιχνίδι με δύο γκολ από αυτά που δέχεται συχνά ο Ολυμπιακός.

Στο 16’ ο Ιωνικός έκανε το 1-0 με τον Στέλιο Κρητικό, όταν σε φάουλ του Ματσούκα ο επιθετικός των κυανολεύκων από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Στο 32’ ο Κουιρουκίδης διαμόρφωσε το σκορ στο 2-0, με πλασέ σε σέντρα του Πολίμου. Ένα λεπτό πριν ο Ολυμπιακός έχασε κλασική ευκαιρία με τον Βασιλούδη που δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια όταν πλάσαρε στην έξοδο τον Κουρεπίνη, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Το παιχνίδι ήταν σαν να έληξε στο 35' με μοναδική τελική των δύο ομάδων για τα υπόλοιπα 55 λεπτά μία κεφαλιά του Τσίτα.


Ιωνικός (Απ. Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος (59’Κορνέζος), Κολλαράς, Τσιριγώτης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Κρητικός Ν., Κουιρουκίδης,, Ματσούκας (61’ Στεργίδης), Βουκμίροβιτς (46’ Πογοσιάν), Κρητικός Στ.

Ολυμπιακός Βόλου (Ηλ. Σολάκης): Γιδόπουλος, Βασιλούδης (79’ Κλεμέντε), Βοσνακίδης (46’ Μητρόπουλος), Γραικός, Κέρι, Κόλα, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας (71’ λ.τρ. Παπαϊωάννου), Τσίτας.


Κάρτες:   (-)

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ένας ρέφερι που θα σφύριζε φιλικό αγώνα ίσως να δυσκολευόταν περισσότερο από τον Ψυχούλα.

Μας άρεσε....

Δεν μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού
Δεν μας άρεσε...
Η μηδενική αγωνιστικότητα ιδίως στο β' ημίχρονο



Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Σολάκης: «Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που είναι ψηλά στη βαθμολογία και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θέλαμε να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι ξεκινώντας το παιχνίδι, είχαμε εμείς την πιο καλή φάση μέχρι να φάμε το γκολ. Δεν μπήκε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ιωνικός ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς και θεωρώ ότι στο τέλος έτσι όπως έγινε, δίκαια κέρδισε.

Είχαμε 2-3 σημαντικές απουσίες αλλά δεν θέλω να σταθούμε εκεί πέρα. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου γιατί προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Από κει και πέρα μένουν τέσσερις αγωνιστικές. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε, γιατί σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια πρέπει να δείξουμε ένα πρόσωπο διαφορετικό. Νομίζω ότι και τα παιδιά είναι υπεύθυνα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι το τέλος»

Βασιλούδης: «Σίγουρα όπως είπε και ο κόουτς, ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι.Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κάποια πράγματα, είχαμε στην αρχή μία καλή στιγμή εμείς, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Λογικό ήταν στην έδρα του ο Ιωνικός να πιέσει μέσα στην έδρα του με τον κόσμο του, ήθελε βαθμολογικά πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκροτημένοι στα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση.»
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...