Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Μαζεύει τα...κομμάτια του να συνεχίσει!

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα που υπέστη στην Ρόδο θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός το Σάββατο με αντίπαλο την Νίκη.



Το κλίμα στους φιλάθλους είναι πολύ βαρύ μετά την εξευτελιστική ήττα του Ολυμπιακού από τον ουραγό Ιάλυσο ,όχι τόσο για την βαθμολογική απώλεια ,αλλά για τον τρόπο που ήρθε.

Οι δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην SL2 μάλλον έχουν καταληφθεί από Τρίκαλα και Ιωνικό.Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κοιτάξουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν για να εκμεταλλευτούν πιθανές κενές θέσεις που σίγουρα θα προκύψουν.
Ο συγκεκριμένος στόχος σαφώς δεν είναι ανέφικτος αφού ενδεχόμενη νίκη το Σάββατο θα ανεβάσει την ομάδα και πάλι στην πρώτη τετράδα.

Ο φετινός Ολυμπιακός όμως έχει την μεγάλη αμφισβήτηση πολλών φίλων του για τον τρόπο με τον οποίο έρχονται  απρόσμενες ήττες.
Στα παιχνίδια με τους τέως ουραγούς  Θεσπρωτό και Ιάλυσο χάθηκαν έξι πόντοι τους οποίους αν είχε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει ,θα βρισκόταν σε απόσταση ανάσας από τον Ιωνικό.Οι δύο αυτές εμφανίσεις της ομάδας (όπως και αυτές στα δύο παιχνίδι με την Βέροια που ανήκει όμως στις ομάδες που πρωταγωνιστούν) είναι πραγματικά εξοργιστικές ,αφού ουσιαστικά η ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να χάσει.

Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι, καλούνται να ξεπεράσουν τα απανωτά χαστούκια και να δείξουν «κάτι» στο παιχνίδι με την Νίκη.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...