Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Βούλιαξε στον βούρκο !


Ο Ολυμπιακός βούλιαξε στον βούρκο του Οικονομίδειου γηπέδου της Ρόδου και "έφαγε" νέα τεσσάρα από ουραγό ,αυτή την φορά από τον Ιάλυσο.


Η ομάδα μας πλήρωσε ακριβά τις απουσίες που είχε και με άμυνα για γέλια βρέθηκε να χάνει 3-0 από πολύ νωρίς.

Ανύπαρκτος από εκεί και πέρα επιθετικά διασύρθηκε από τον Ιάλυσο που είχε έναν εκπληκτικό επιθετικό ,τον Κονέ που σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια.
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ξόδεψε τις θέσεις των ξένων παικτών με εμπνεύσεις τύπου "Κλεμέντε"...

Πέρα από την τραγική εμφάνιση .απαράδεκτη η απόφαση του ρέφερι να γίνει ο αγώνας σε ένα γήπεδο λίμνη επικίνδυνο για την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Από τύχη δεν τραυματίστηκε ο Γιδόπουλος όταν στο 82' κατέρρευσε το οριζόντιο δοκάρι λίγα μέτρα πίσω από το κεφάλι του....






Ο Βόκολος παρέταξε τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Γιδόπουλο Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Σκοπελίτης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Βοσνακίδης, με τον Ρόκα. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Μητρόπουλος  και μπροστά τους είχε τον Βασιλούδη ενώ  στα χάφ ήταν ο Κουτσιανικούλης με τον Κέρη και τον Ράντι.Φορ μόνος του ο Τσίτας.

Η ομάδα μας με εμφανώς ανέτοιμη την συγκεκριμένη άμυνα δέχτηκε γκολ μόλις στο 3'.Ένα γκολ που αμφισβητήθηκε ,αφού ο βοηθός είδε οφ σάιτ με τον διαιτητή τελικά να παίρνει την φάση πάνω του και να κατοχυρώνει το γκολ.

Η ομάδα μας είχε μηδενική αντίδραση και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία.Στο 22΄ ο Κονέ και πάλι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ο ίδιος παίκτης μετά από 12΄λεπτά τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι κάνοντας χατ -τρικ.

Ο Ολυμπιακός άνευρος , χωρίς να απειλήσει τελείωσε το ημίχρονο.

Στο β΄μέρος η ομάδα μας προσπάθησε και πήρε την κατοχή της μπάλας για ένα περίπου τέταρτο χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει πολύ απειλητικός.
Ο Ιάλυσος έχοντας το 3-0 μπορούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.Από το 60 και έπειτα οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν πως δεν πιστεύουν πως μπορεί κάτι να αλλάξει και ο Ιάλυσος είχε και πάλι τις όποιες πρωτοβουλίες.
Έτσι στο 82΄ ο Ντιατά μέσα από την περιοχή σκόραρε με σουτ.

Ακολούθησαν τραγελαφικά γεγονότα με το οριζόντιο δοκάρι του Γιδόπουλου να καταρρέει λίγο μέτρα μακριά του. (εικόνα κάτω)





Ιάλυσος (Νίκος Παντέλης):Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Χειμωνέττος Κ., Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης (69′ Ντιατά), Χειρίτραντας (75′ Πετράκης), Κονέ (86′ Πριόνας).

Ολυμπιακός Βόλου (Λεωνίδας Βόκολος): Γιδόπουλος, Γραικός (77′ Κλεμέντε), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης (46′ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (46′ Κόλα).



Κάρτες:   Κίτρινες: 33' Γραικός 62' Ρόκας - 82΄' Ντιατά

Ο «κόραξ» του αγώνα
O Μαυρίδης κακώς αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα.Από εκεί και πέρα δεν είχε δύσκολα σφυρίγματα εκτός της απόφασης που πήρε να κατοχυρώσει το πρώτο γκολ του Ιάλυσου ,ενώ ο βοηθός του είχε δείξει οφ- σάιτ.

Μας άρεσε....
Δεν υπήρχαν διασωθέντες από το ναυάγιο στην Ρόδο
Δεν μας άρεσε...
Την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει ο Ολυμπιακός.Αυτό και μόνο ως γεγονός κάνει απαγορευτικό το να έχεις ελπίδες για κάτι στις επόμενες 6 αγωνιστικές.



Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βόκολος: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Αυτό εννοείται ότι δεν το λέω σαν δικαιολογία. Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι, συγχαρητήρια στον Ιάλυσο γιατί ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και το έδειξε μέσα στο γήπεδο. Πριν από το παιχνίδι είχα μιλήσει στους παίκτες μου και τους είχα πει ότι σε αυτά τα γήπεδα και σε αυτές τις συνθήκες τα στοιχεία που επικρατούν είναι το πάθος, η δύναμη και για να μιλήσουμε πιο τακτικά οι στημένες φάσεις.

Ο Ιάλυσος ήταν πολύ πιο δυνατός από εμάς στις μονομαχίες. Νομίζω ότι τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο τελειώσανε μετά το 3-0. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση για να τελειώσει το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, καλή επιτυχία στον Ιάλυσο.
»

Παντέλης: «»

Μητρόπουλος:  «Το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε ξεκάθαρα στο πάθος και τη δύναμη. Τα παιδιά του Ιάλυσου δείξανε μεγαλύτερο πάθος και θέληση για τη νίκη, εκεί θα κρίνονταν το ματς και το ξέραμε. Εμείς δεν το βγάλαμε, εκείνοι το έβγαλαν και πήραν μια πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μετά το σημερινό και να παίξουμε την Κυριακή το ντέρμπι της πόλης γιατί είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε. Τέτοιες ήττες σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα όμως πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να γίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτές.»



Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 300 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες στην Ρόδο.Ανάμεσά τους 10-15 φίλοι του Ολυμπιακού που κάθησαν στα επίσημα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους υπόλοιπους φιλάθλους.
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...