Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ξεφτιλίστηκε στην Ηγουμενίτσα!

Όταν "τρως" τεσσάρα από τον ουραγό της βαθμολογίας δεν μπορείς να πεις πολλά.


Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση έχασε 4-1 από τον Θεσπρωτό με άμυνα για...κλάματα και πλέον αρχίζει να κοιτάει και...προς τα πίσω.






Ο Βόκολος παρέταξε τον Ολυμπιακός όπως όλοι αναμέναμε αφού με τρεις ημέρες στον πάγκο της ομάδας δεν θα είχε περιθώριο για δραστικές αλλαγές και αποφάσεις.

Τερματοφύλακας ήταν ο Ξενοδόχοφ. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Παπαιωάννου, με τον Φαζό. Αμυντικοί μέσος ήταν ο Μητρόπουλος με τον Ράντι σαν 8άρι και μπροστά τους τρεις επιθετικούς μέσους, τον Κουτσιανικούλη δεξιά, τον Κέρη στο κέντρο και τον Πόζογλου αριστερά. Επίσης, για τη θέση του σέντερ φορ επιλέχθηκε, ο Τσίτας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους με τον Ολυμπιακό να θυμίζει στο πρώτο 20λεπτο εποχές Γράφα και να μην μπορεί να κάνει ένα σωστό τελείωμα.
Ο Θεσπρωτός στο συγκεκριμένο διάστημα πέτυχε δύο γκολ στο 13' και στο 21' και είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες με τους ερυθρόλευκους να ισορροπούν μετά το 25' και να δημιουργούν τις πρώτες τελικές στο 26' και στο 27' με Κουτσιανικούλη και Πόζογλου.Στο 38' η ομάδα μας έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία και στο επόμενο λεπτό ο Πόζογλου και πάλι δεν μπόρεσε να μειώσει.

Το γεγονός πως το ημίχρονο τελείωσε με 2 γκολ διαφορά προφανώς ήταν μοιραίο για την τύχη του αγώνα αφού στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους φάνηκε πως ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με την άμυνα ψηλά και την επικινδυνότητα να δεχτεί κι άλλα τέρματα μεγάλη.Έτσι κι έγινε και αφού οι παίκτες συνέχισαν στο ρεσιτάλ αστοχίας στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν (δύο δοκάρια) ο Θεσπρωτός πέτυχε ακόμα δύο γκολ και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του (που μάλλον έτσι κι αλλιώς την πέτυχε σήμερα)

Το μοναδικό που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει με τον Φαζό σε 3-1 στο 74'
 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (71’ Κόλα), Φαζός, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Μητρόπουλος (58’ Σκοπελίτης), Ράντι, Κουτσιανικούλης, Πόζογλου, Κέρη, Τσίτας (71’ Ναβαλόν).

Θεσπρωτός: Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Μπίκας (85’ Κωνσταντίνου), Ντάλα Κόστα (71’ Καζβιρόπουλος), Ευθυμίου (90’ Βουκομάνοβιτς).




Κάρτες:   Κίτρινες: 78' Ράντι

Ο «κόραξ» του αγώνα
Δεν είχε προβλήματα η διαιτησία του Μελτζανίδη

Μας άρεσε....
Τι να μας αρέσει άραγε μετά από μία τεσσάρα από τον ουραγό Θεσπρωτό!
Δεν μας άρεσε...
H αμυντική λειτουργία....η αναποτελεσματικότητα...τι να πρωτοδιαλέξουμε...

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βόκολος: «Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα, μετά από ένα παιχνίδι το οποίο λήγει 4-1. Θεωρώ ότι η ομάδα μας ήταν κάτω του μετρίου. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και πολύ δίκαια ο Θεσπρωτός πήρε τη νίκη. Προχωράμε… Θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα στην ομάδα και από αύριο όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχω πει πολλές φορές στα παιδιά, πως κάθε παιχνίδι, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό, είτε αρνητικό, κρατάει σχεδόν μία μέρα. Την επόμενη μέρα πρέπει να κοιτάξεις το επόμενο ματς. Μπροστά μας έχουμε άλλα εννέα παιχνίδια και αυτό που είπαμε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι, ότι θα πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να φτάσει η ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι για την εμφάνιση και την εικόνα που δείξαμε, ως ομάδα, όμως όπως προείπα, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προχωρήσουμε.

Έχω πει πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, χρειάζεται όμως να υπάρξει διαφορετική νοοτροπία. Αυτό νομίζω τα λέει όλα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν αποποιούμαι των ευθυνών. Μισή ημέρα να είσαι σ’ αυτήν την ομάδα, εφόσον είσαι προπονητής, σαφώς και έχεις ευθύνες. Το χρονικό διάστημα που είμαι στην ομάδα μπορεί να είναι μικρό, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν αισθάνομαι ότι δεν είμαι μέλος αυτής της εικόνας και αυτής της τραγικής εμφάνισης.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπροστά μας έχουμε εννέα παιχνίδια και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι και οι ποδοσφαιριστές, πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ο Θεσπρωτός ήταν όπως το περίμενα. Μία ομάδα που έχει ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Περιμέναμε στα 20 πρώτα λεπτά την πίεση του αντιπάλου. Εμείς, δυστυχώς, αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και από κει και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Θεσπρωτό»

Ρότσα: «Δεν μπορούμε να χαρούμε τη νίκη μας, γιατί όπως στο με τον Ιωνικό, όπου έσπασε το πόδι του ο Χρήστος Νόνης, σήμερα υπήρξε ένας νέος τραυματισμός στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Σταυρίδη. Γι’ αυτό είμαστε ανήσυχοι και στενοχωρημένοι. Ελπίζω η ζημιά που θα έχει ο ποδοσφαιριστής να μην είναι μεγάλη. Βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια, είμαστε σ’ ένα επίπεδο ανταγωνιστικό. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ένα πολύ δύσκολο, λόγω της βαθμολογικής θέσης που έχουμε και γιατί απέναντί μας είχαμε σε έναν αντίπαλο που διαθέτει 6-7 ποδοσφαιριστές που έχουν μία εμπειρία και στην Α’ Εθνική. Σήμερα έκανε ντεμπούτο στον Ολυμπιακό ντεμπούτο ένας νέος προπονητής, που πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις δίνει μία διαφορετική ώθηση στην ομάδα.

Γενικά έγινε ένα παιχνίδι όπου υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα ματς που χαίρεται να το βλέπει ο κόσμος, αλλά χαίρεται περισσότερο αυτός που κερδίζει και όχι αυτός που χάνει. Εμείς δεν ξεφεύγουμε από το σκεπτικό μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Βέβαια, θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία και θα δώσουμε τις μάχες μας. Πολλές φορές οι νίκες σου χαλάνε το σκεπτικό στο δρόμο σου και ξεφεύγεις. Γιατί οι ήττες που είχαμε, ήταν για μας ένα μεγάλο μάθημα, προκειμένου να είμαστε πιο προσγειωμένοι. Και στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Αλμυρό κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση, είχε ρυθμό ,υπήρχαν ευκαιρίες, υπήρχαν καλοί συνδυασμοί και ωραία γκολ.

Το παιχνίδι, ωστόσο, αποτελεί παρελθόν και από αύριο ξεκινάμε μία καινούργια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή μία ομάδα που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με μας. Κρατάμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλα τα θετικά στοιχεία- που είναι και τα περισσότερα- και προχωράμε»



Μικρά&πικάντικα
  • Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys ένα λεπτό μετά το τέλος του παιχνιδιού:
«Θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!. Κάνεις δεν παίζει με την καψούρα μας. ΝΤΡΟΠΗ !!!. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ..Άλλοι έχουν χάσει την ζωή τους για την ομάδα, άλλοι έχουν πόσα δικαστήρια και κάθε Κυριακή είναι στο τμήμα πόσες ώρες , άλλοι χαλάνε από το υστέρημα τους πόσα λεφτά για να ρθουν να σας δουν εκτός έδρας.. Κι εσείς πάτε και χάνετε με κατεβασμενα παντελόνια για να βγάλετε φράγκα;;;
    Σας στηρίξαμε μέχρι τελευταία στιγμή!! Πλέον θα μας βρείτε απέναντι σας…
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ…
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΤΕ!!»







      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...