Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Βόκολος ο νέος προπονητής

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.



Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός ακολουθεί μετά το τέλος της καριέρας του πορεία προπονητή, έχοντας εργαστεί κυρίως ως βοηθός. Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ το 2010 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Παίδων, με την οποία προκρίθηκε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U17), για να ακολουθήσει το 2011 η Νέων, με την οποία επίσης πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U19).

Τον Αύγουστο του 2011 προωθήθηκε στην Ανδρών, αναλαμβάνοντας καθήκοντα βοηθού προπονητή του Φερνάντο Σάντος, σε αντικατάσταση του Ζήση Βρύζα, θέση από την οποία αποχώρησε την 1η Αυγούστου 2014, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Μουντιάλ 2014 και ενώ είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος αλλά και του τεχνικού διευθυντή Τάκη Φύσσα.

Τον Αύγουστο του 2016 επέστρεψε στην προπονητική, για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο ως πρώτος προπονητής, αναλαμβάνοντας τον Παναιγιάλειο.
Έπειτα πήγε σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Σπάρτα Πράγας για να επιστρέψει φέτος στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας. 

Τον Νοέμβριο ,διακρίνοντας πως δεν υπάρχει προοπτική και πλάνο στην ομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να φτάσει στον Βόλο το απόγευμα και αύριο να προπονήσει τους παίκτες της ομάδας στο προπονητήριο του Αγίου Γεωργίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...