Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Με Παλαμά στο ΕΑΚ

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον  τρίτο Όμιλο της Γ’ Εθνικής καλαθοσφαίρισης ανδρών, με την ομάδα μας να φιλοξενεί τους Τιτάνες Παλαμά,
....για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταία του Α’ γύρου. 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ (5μ.μ.) και οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Ιωάννινα. 

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βλιώρας δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Παναγιώτη Σπανόπουλο, που υπέστη διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση και θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι. Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι, ο κ. Βλιώρας σημείωσε:

 «Ερχόμαστε από μια σκληρή μάχη στο παιχνίδι με την ομάδα του ΣΚ Ιωαννίνων, στο οποίο διεκδικήσαμε τη νίκη έως το τέλος. Επικεντρωθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά, το οποίο βάσει της αγωνιστικής μας απόδοσης σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, μπορούμε να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στις προπονήσεις, λόγω απουσιών κάποιων παιδιών, καθώς είναι περίοδος εξεταστικής, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σ’ ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα μας, με μια ισοδύναμη με εμάς ομάδα. Γνωρίζουμε ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, ειδικά στην έδρα μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...