Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε του Ναβαλόν!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ναβαλόν στον Ολυμπιακό.



Τα γραφειοκρατικά εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο παίκτης ανακοινώθηκε από την διοίκηση.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου με την μεταγραφή και του 24χρονου μέσου Αργεντίνου Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν.

Ο Ναβαλόν από τα μέσα Δεκεμβρίου, και μετά από εισήγηση του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου καθώς οι δύο τους γνωρίζονται από την θητεία τους στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου, είχε έρθει στον Βόλο και προπονούνταν με την ομάδα ενώ σημείωσε και το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας στο φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Η παρουσία του στις προπονήσεις έπεισαν τόσο τον Σούλη Παπαδόπουλο όσο και τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και της διοίκησης και πλέον ο Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν αποτελεί μέρος του ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν είναι από την Κόρδοβα, γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1995 και μέχρι και το καλοκαίρι οπότε και πήγε στον Διαγόρα από την Ζάπλα είχε αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Αργεντινής.

Έχει περάσει από τις ομάδες Talleres de Cordoba, Sportivo las Parejas, Las Palmas, Peñarol, Altos Hornos Zapla και άλλες. Με τον Διαγόρα αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες στην Φούτμπολ Λίγκ και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.


Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...