Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Το μυαλό στο Αιγάλεω!

Για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Σούλης Παπαδόπουλος.


Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε “για τον αγώνα Κυπέλλου έχω ξαναπεί ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο θεσμός, όχι γιατί δεν τον σεβόμαστε, αλλά γιατί καμία ομάδα στην κατηγορία μας δεν μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με τον Πανιώνιο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα, όπως κάναμε και στον πρώτο αγώνα πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα, και δικαιωθήκαμε με το αποτέλεσμα στην Καλαμάτα.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα που είναι και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας εγώ είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας από την ημέρα που την έχω αναλάβει. Είχαμε ένα δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα, παίξαμε με Ιεράπετρα, Καλαμάτα και Ιωνικό που ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, ακολούθησε το τοπικό ντέρμπι και τρία παιχνίδια εκτός, δύο πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου. Από όλα αυτά τα παιχνίδια το μόνο που με προβλημάτισε ήταν οι δύο βαθμοί που χάσαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και με προβλημάτισε μόνο και μόνο γιατί ήταν δικοί μας αυτοί οι δύο βαθμοί, τους δικαιούμασταν, και δυστυχώς όχι εξαιτίας δικών μας λαθών, τους χάσαμε.

Από ότι καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα, ειδικά αυτή την εβδομάδα, που ταξιδέψαμε Ρόδο, παίζουμε αύριο στη Νέα Σμύρνη και την Κυριακή πάλι εκτός στο Αιγάλεω με αποτέλεσμα με όλα αυτά τα ταξίδια να μην μπορούμε να δουλέψουμε ακριβώς όπως θέλουμε αλλά πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου γιατί προσπαθούν πολύ σκληρά για το καλύτερο κάθε φορά.

Εμείς αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να πάρουμε αυτούς τους δύο βαθμούς που χάσαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω που παίζουμε και πάλι εκτός έδρας και αυτό το λέω με όλο τον σεβασμό που τρέφω για το Αιγάλεω, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και που θέλει και εκείνη τη νίκη για τους δικούς της φυσικά λόγους. Το παιχνίδι με τον Ιωνικό το έχουμε αφήσει πίσω μας για να μην παρεξηγηθώ, τους δύο βαθμούς μόνο θέλουμε που χάσαμε.

Και να σημειώσω ξανά, γιατί το έχω πει πολλές φορές, πως είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και είχαμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας που για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο σημαίνει ότι στον δεύτερο γύρο θα τα παίξουμε στην έδρα μας και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά για αυτό ότι παίρνουμε σε αυτά τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι χρυσός. Αρκεί στα εντός έδρας παιχνίδια μας να μην μας στερούν βαθμούς.

Αυτό που θέλω εγώ και η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι στην πρώτη εξάδα, στην οποία φτάσαμε με πολύ κόπο από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας σε αυτό το πρωτάθλημα, παίζουν και άλλες ομάδες. Το θέμα είναι μετά από κάθε αγώνα να είμαστε κοντά στην κορυφή.

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και στο τέλος πιστεύω ότι όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται θα μας δικαιώσει όλους. Εγώ θέλω αυτός ο απίστευτος κόσμος του Ολυμπιακού μετά από κάθε αγώνα της ομάδας μας να είναι ευχαριστημένος”.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...