Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ναβαλον η πρώτη χειμερινή μεταγραφή !

Ο Χουλιάν Ναβαλόν θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου.


Ο παίκτης αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου και ήδη προπονείται με την ομάδα αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον νέο χρόνο.

Ο Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν είναι Αργεντινός με Ιταλικό διαβατήριο, είναι 24 ετών με ύψος 1,75.

Γεννήθηκε στην Κόρντομπα και ξεκίνησε την καριέρα του εκεί αγωνιζόμενος συνεχόμενα στην Β΄κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος με αφετηρία την τοπική Ταλέρες για να μεταπηδήσει στην Τζενεράλ με την οποία είχε 8 συμμετοχές.Η Ρασίνγκ Κόρντομπα ήταν ο επόμενος σταθμός του με 8 συμμετοχές .

Το 2015 πήγε στην Σπορτίνο Λας Παρέχιας με την οποία είχε 4 συμμετοχές και έπειτα στην Λας Πάλμας με 8 συμμετοχές.Η Πενιαρόλ Κόνρντομπα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του με 8 συμμετοχές και από εκεί κατέληξε στην Παλπάλα και στην τοπική Άλτος Όρνος Ζάπλά και πάλι στην Segunda Division με την οποία είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

Το πρώτο βήμα του 24χρονου Χουλιάν έγινε με κατεύθυνση στην Ευρώπη και κατάληξη στον Διαγόρα Ρόδου.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος πίστεψε στο ταλέντο του παίκτη και τον είχε βασικό στα πέντε παιχνίδια που ήταν προπονητής στην Ροδίτικη ομάδα.Με την αποχώρησή του ο παίκτης κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του αφού θεωρήθηκε δυσανάλογα ακριβό για τα δεδομένα του Διαγόρα.

Ο Χουλιάν Ναβαλόν αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος  ,ενώ εναλλακτικά αγωνίζεται και στα "φτερά" της ομάδας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...