Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Στο β' ήταν Ολυμπιακός!

Ένα 20'λεπτο καλού παιχνιδιού ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό που επιβλήθηκε 3-1 επί της μαχητικής Τριγλίας  !


Οι ερυθρόλευκοι "σοβαρεύτηκαν" στο β' μέρος του παιχνιδιού και με γκολ του Μπουτζίκου και του Τσίτα έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας της Χαλκιδικής που είχε ισοφαρίσει το γκολ του Πόζογλου.






Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του Βοσνακίδη ανάγκασα τον Σούλη να παρατάξει ένα καθ΄ομολογίαν ανορθόδοξο σχήμα με τον Λάσκαρη ως κεντρικό αμυντικό και παρτενέρ του Φαζού , τον Γραικό και τον Μπουτζίκο ως συνήθως στα άκρα, τον Τσιάρα εξάρι τον Σκοπελίτη οχτάρι  στα πλάγια χαφ τους Ντούνη και Ράντι και Κουτσιανικούλη και τον Πόζογλου κορυφή.

Εξαρχής φάνηκε πως το συγκεκριμένο σχήμα δεν πήγαινε καλά στον χώρο του κέντρου με τον Σκοπελίτη να έχει μεγάλες αποστάσεις από τον Τσιάρα και τον Ράντι να μην είναι σε καλή ημέρα.Όμως το γρήγορο πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός με τον Πόζογλου μετά από σέντρα ασίστ του Γραικού ,  «κάλυψε» στιγμιαία το πρόβλημα το οποίο όμως ξεπρόβαλε και πάλι...άμεσα.Οι φιλοξενούμενοι είχαν «πάρει» τον χώρο του κέντρου και ήταν αυτοί που δημιουργούσαν τις περισσότερες επικίνδυνες προσπάθειες.
Και στο 41' ήρθε η ισοφάριση ,έστω και αν το γκολ της Τριγλίας μάλλον δεν ήταν ποτέ γκολ αφού στο ριπλέι της τηλεόρασης (χωρίς να υπάρχει η ευθεία γραμμή πάντως) η μπάλα δεν έχει περάσει ποτέ την γραμμή της εστίας του Γιδόπουλου.

Στο β΄μέρος ο Σούλης πήρε...χαμπάρι τι γίνεται και αποφάσισε να στήσει την ομάδα με απλή ποδοσφαιρική λογική. Εμπιστεύθηκε ως παρτενέρ του Φαζού τον Παπαιωάννου και πέρασε οχτάρι τον Τσιάρα με τον Ολυμπιακό να αρχίζει ένα πιεστικό 20λεπτο και στο 66' να επιβραβεύεται με μακρινό όμορφο σουτ του Μπουτζίκου.
Από εκεί και πέρα η ομάδα μας δεν κινδύνεψε καθόλου και θα μπορούσε να πετύχει αρκετά τέρματα.
Τελικά ο Τσίτας έκανε με διπλή προσπάθεια το 3-1 ενώ χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για ένα ευρύτερο σκορ.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Λάσκαρης, Τσιάρας, Σκοπελίτης (46’ Παπαϊωάννου), Ντούνης, Πόζογλου (79’ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι (46’ Τσίτας).

Τργλία : Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Πότσι, Σαρβανίδης (69’ Έππας), Αμαραντίδης (53’ Παπαδημητρίου), Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα (82’ Μαντζίρης), Λεμονής.

Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!



Κάρτες:   40’ Λάσκαρης, 74’ Παπαδημητρίου 84' Γιδόπουλος - 88' Ζορμπάς

Ο «κόραξ» του αγώνα
Κακό και πάλι το διαιτητικό τρίο.
Το γκολ της Τρίγλιας είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενο με ευθύνη του Βρούζου , ενώ και ο ρέφερι δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του ,όπως και στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο

Μας άρεσε....
Μπορεί ο Μπουτζίκος σε σχέση με το timing που πέτυχε το γκολ να θεωρείται ο MVP , αλλά εμείς θα σταθούμε στην σταθερότητα που έδειξε ο Σεραφείμ Παπαιωάννου που έδειξε πως ο Σούλης θα πρέπει να τον εμπιστεύεται. 
Δεν μας άρεσε...

Ο Σκοπελίτης μετά τον τραυματισμό του ,υστερεί των εμφανίσεων των πρώτων αγωνιστικών.Στο παιχνίδι αυτό βέβαια είχε την απόλυτη δικαιολογία του τραυματισμού του.Μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Ράντι που δικαίως έγινε αλλαγή

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Ήταν για μένα προσωπικά η πιο σημαντική νίκη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Γιατί ερχόμασταν από δύο παιχνίδια εκτός έδρας, έχοντας πάρει τέσσερις βαθμούς, δίνοντας μεγάλη μάχη για να τους κατακτήσουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι έδρας είχαμε έρθει ισόπαλοι 1-1 με τον Ιωνικό και σ’ εκείνο το παιχνίδι είχαμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε, παρότι δεν το πετύχαμε. Αν θέλαμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Υπήρχαν όμως πολλές δυσκολίες. Με όσες ομάδες έχω βρεθεί φέτος αντίπαλος η Τρίγλια ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν ένα και ίσως και δύο γκολ. Έβγαινε πάρα πολύ καλά στην πλάτη μας. Εμείς, λόγω και της απουσίας του Βοσνακίδη, την τελευταία στιγμή άλλαξαν κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο αντίπαλος προπονητής μας είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, εκτός από την φάση του γκολ.

Είμαι στενοχωρημένος από το γκολ που δεχθήκαμε, καθώς δεν τηρήθηκαν κάποιες εντολές. Ο αντίπαλος έπαιξε έξυπνα και πέτυχε το γκολ. Κάναμε τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, η αλλαγή του Σκοπελίτη ήταν αναγκαστική, μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και όπως είδατε στο β μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πιέσαμε πάρα πολύ ψηλά, αλλά νομίζω βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Έτσι πήραμε μία δίκαιη και σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατά την προσωπική μου άποψη παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα, για να κλείσει θετικά η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ. Περιμένω ακόμη περισσότερο κόσμο στη συνέχεια, να γεμίσει το γήπεδο και η Νεάπολη θα γίνει μία έδρα Σούπερ Λιγκ.

Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί στις μεταγραφές. Αυτά τα δύο παιδιά πιστεύω ότι θα ανήκουν στον Ολυμπιακό. Τον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μεταγραφές. Ο Μητρόπουλος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, τον αγαπάει ο κόσμος, είναι ένας παίκτης έμπειρος και θα βοηθήσει. Τον Ναβαλόν τον γνωρίζω προσωπικά και είμαι αυτός που τον έφερε στην Ελλάδα. Θέλουμε να πάμε στα σίγουρα, γιατί όπως είπα τον Ιανουάριο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στις μεταγραφές, όχι μόνο εμείς, αλλά οποιαδήποτε ομάδα»




Καραμπετάκης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και στον προπονητή του για τη νίκη τους και στη διοίκηση για την άριστη φιλοξενία. Ήρθαμε στο Βόλο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Κλείσαμε όλους τους χώρους στον αντίπαλο και ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι εξαιρετική. Σε φάση μετάβασης κάναμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Πιστεύω, ότι το πρώτο εικοσάλεπτο δικαιούμασταν ένα γκολ και κόντρα στη ροή του αγώνα, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, άνοιξε το σκορ. Απέναντι, όμως, σε μία τέτοια ομάδα και το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Από κει και πέρα δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας, πιέσαμε πιο ψηλά και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε ψηλά, έβαλε την μπάλα μέσα στην περιοχή μας, εκεί όπου εμείς δεν ανταποκριθήκαμε καλά. Σ’ αυτές τις φάσεις και όπως ήταν η ροή του αγώνα, δίκαια ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ και δίκαια πήρε τη νίκη.

Εμείς πρέπει να δυναμώσουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε μία ωραία ομάδα, που παίζει καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και προβληματίζει τον αντίπαλο. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι η δύναμή και η αποφασιστικότητα. Τα παιχνίδια κρίνονται στις μονομαχίες και σ’ αυτόν τον τομέα η ομάδα μας υστερεί»

Παπαϊωάννου : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μας γιατί όλοι ξέρουν ότι στόχος μας είναι η άνοδος! Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αγχωμένοι γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο, με τις συστάσεις του κόουτς μπήκαμε πιο δυνατά και φάνηκε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Κρατάμε τη νίκη, συνεχίζουμε κοιτώντας το παιχνίδι στην Καβάλα και πάμε για το διπλό! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Τρίγλιας, είναι πολύ καλή και πολύ καλά δουλεμένη. Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες ομάδες που μας δυσκόλεψαν, τους εύχομαι καλή συνέχεια. Για μας εύχομαι η επόμενη περίοδος να είναι η καλύτερη δυνατή, να έρθουν και οι μεταγραφές και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στα πρώτα σαλόνια! »


Μικρά&πικάντικα
  • Η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού ο Παύλος Μητρόπουλος, παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες του γηπέδου μαζί με τον Στάθη Ρόκα ,με τον οποίον ήταν συμπαίκτες κατά την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού!
  • Ο κόσμος δεν γέμισε το γήπεδο ,αφού στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 1500 θεατές.

Το βίντεο του αγώνα







    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...