Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Στο κυνήγι της κορυφής...!

Μεγάλο διπλό στο Αιγάλεω πέτυχε ο Ολυμπιακός με ένα γκολ του Πόζογλου στο 11' και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής ,τέσσερις βαθμούς από την θέση ανόδου!





Ο Σούλης παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 με αλλαγές στην ενδεκάδα.Ο Ράντι επέστρεψε στα αριστερά χαφ, ο Σκοπελίτης αγωνίστηκε ως "οχτάρι" στην θέση του Τσιάρα και ο Πόζογλου μόνος στην κορυφή ως φορ.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε απαντήσεις για τον Γράφα ο οποίος επέμενε ,κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό ,να μην τον χρησιμοποιεί...Και η απάντηση ήρθε στο 11΄όταν στην δεύτερη τελική της ομάδας μας πανηγυρίσαμε το γκολ με πλασέ του Πόζογλου.
Είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία με τον Ντούνη να κάνει το σουτ αλλά να σπαταλά την ευκαιρία ,αφού αν είχε πασάρει στον Κουτσιανικούλη μάλλον ο Ολυμπιακό θα είχε προηγηθεί νωρίτερα.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισάωρο ολοκληρώθηκε με μία ακόμα κλασσική ευκαιρία με πλασέ του Κουτσιανικούλη πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.

To Αιγάλεω είχε και αυτό την ευκαιρία του στο πρώτο μέρος με έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Τσιλιγκίρη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο προσεκτικός αλλά έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 51΄η οποία ήταν μάλιστα διπλή!
Ο Πόζογλου επιχείρησε το σουτ από καλή θέση, με τον Σικαλιά να αποκρούει με τα πόδια, ενώ στη εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Σκοπελίτη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Η ομάδα μας δεν τελείωσε το παιχνίδι στο 59' με τον Ντούνη
Από εκεί και πέρα η ομάδα μας στρατηγικά πρόσεξε τα μετόπισθεν με το Αιγάλεω να πιέζει και τον Γιδόπουλο να αναγκάζεται σε μία εντυπωσιακή επέμβαση στο "γάμα" στο 53'.




ΑΙΓΑΛΕΩ (Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης (9′ Τσαφταρίδης), Συριόπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (46′ Φαρινόλα), Σταματάκης (71′ Κατσικογιάννης), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Λάσκαρης, Σκοπελίτης, Ράντι (68′ λ.τ. Τσίτας), Κουτσιανικούλης (87′ Ρόκας), Ντούνης (59′ Κόλα), Πόζογλου.


Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!



Κάρτες:   Κίτρινες: 3’ Ράντι, 31’ Βοσνακίδης, 77’ Λάσκαρης, 85’ Φαζός, 92’ Γιδόπουλος – 9’ Ταφταρίδης, 24’ Σταματάκης, 61’ Φαρινόλα, 93’ Παπανικόλας

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Ρούσσος χωρίς να έχει τα δύσκολα σφυρίγματα δεν απόφυγε να δώσει στην...έδρα τα ψιλά χωρίς πάντως να γίνει προκλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα.
Μάλιστα αγνόησε δύο "βουτιές" των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο

Μας άρεσε....
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν δέχτηκε γκολ!
Δεν μας άρεσε...

Ο Ράντι μετά από πολύ καιρό επέστρεψε στην ενδεκάδα και...αποχώρησε τραυματίας!

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: ««Ήταν μία μεγάλη νίκη για μας, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι το Αιγάλεω, με σπουδαία ιστορία και φανταστική διοίκηση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, πετύχαμε το γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε, ενώ δεν μας δόθηκε νομίζω και ένα πέναλτι. Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω θα μας πιέσει, γιατί ο αντίπαλος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας, ενώ είναι και ένας έμπειρος προπονητής. Γνωρίζαμε ότι θα δεχθούμε πίεση και από τον κόσμο του Αιγάλεω.

Στο ημίχρονο είπαμε, πως αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο έτσι όπως το σχεδιάσαμε, σταθήκαμε άτυχοι σε δύο φάσεις με τον Πόζογλου και από κει και πέρα ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ήταν καλύτερος από μας, στο τέλος μας πίεσε, έδωσε και ο διαιτητής πάρα πολλά φάουλ κάτω από την πίεση και του κόσμου, αλλά αντέξαμε και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αν και προερχόμασταν από μία πολύ βαριά ήττα στο κύπελλο από τον Πανιώνιο. Ήξερα πολύ καλά, πως αν δεν κερδίζαμε, όλοι θα έπεφταν πάνω μου. Δίνω και πάλι συγχαρητήρια στους πίστες μου που ακολούθησαν πίστα το πλάνο που σχεδιάσαμε. Συγχαρητήρια και στο Αιγάλεω, γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω, ότι με αυτή την έδρα, με αυτούς ποδοσφαιριστές και με αυτό τον κόσμο και με τη διοίκηση που διαθέτει, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Όσο για μας θέλω να πω κάτι γενικό. Εμείς θα παλέψουμε για να μπορέσουμε, αν είναι δυνατόν, να ανέβει ο Ολυμπιακός κατηγορία. Δεν πάμε ούτε για παραμονή, ούτε για μία καλή πορεία. Ήμασταν πίσω στη βαθμολογία, προσπαθούμε, ωστόσο σκαλί- σκαλί να ανέβουμε ψηλά, για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ξεκάθαρος. Να μπει στην πρώτη πεντάδα, γιατί αν είσαι στις πρώτες πέντε θέσεις, στο τέλος μπορεί να δικαιωθείς.»



Γράφας: ««Ήταν ένα παιχνίδι εκ των πραγμάτων δύσκολο για μας, απέναντι σε μία ομάδα την πιο ακριβή της κατηγορίας, μ’ ένα πολύ βαθύ ρόστερ. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε ένα τέρμα, το οποίο προέρχεται, πιστεύω, από επιθετικό φάουλ. Ωστόσο. αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει εξ ολοκλήρου σε μας, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα, με έναν καλό προπονητή και νομίζω ότι τα παιδιά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Υπήρχαν φάσεις, οι προϋποθέσεις για γκολ, όταν όμως δημιουργείς φάσεις και η μπάλα δεν μπαίνει στην εστία, δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη αγωνιστική και τα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι κρίσιμα για μας. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε, ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος και πιστεύω ότι στο τέλος θα το πετύχουμε. Είμαστε μία ομάδα, η οποία κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη. Εύχομαι στον Ολυμπιακό, που είναι μία μεγάλη ομάδα και η οποία διαθέτει ικανή διοίκηση, ό,τι καλύτερο. Συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν μετά τα πρώτα 15 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σικαλιάς ήταν απλός θεατής»»


Μικρά&πικάντικα
  • Ο κόσμος στο γήπεδο του Αιγάλεω ήταν περίπου 2.000.Ανάμεσά τους και 100 φίλοι του Ολυμπιακού αφού εκτός των 20 προσκλήσεων που ανακοίνωσε πως θα δώσει επίσημα η γηπεδούχος ΠΑΕ επέτρεψε σε όσους ερυθρόλευκους φιλάθλους είχαν πάρει εισιτήρια να μετακινηθούν στην θύρα 6!










    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...