Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστημένος με τον πόντο!

Ο Ολυμπιακός έφυγε από την Ρόδο με τον έναν πόντο έχοντας ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο.

Η ομάδα μας δεν έπαιξε την μπαλάρα που έπαιξε με τον Ιωνικό ,απείλησε σχετικά τους γηπεδούχους στο πρώτο μόνο ημίχρονο και τελικά μάλλον είναι ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήρε σε ένα ισοδύναμο παιχνίδι.

Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο ,αναλόγως του...αέρα που ήταν δυνατός και καθόριζε την φορά της μπάλας.Όποια ομάδα είχε κόντρα τον αέρα δεν μπόρεσε να κάνει παιχνίδι...





Ο Σούλης παρέταξε  τον Γιδόπουλο στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο της άμυνας.Οι Τσιάρας  και Λάσκαρης ως αμυντικά χαφ ενώ  Κουτσιανικούλης , και Ντούνης  έπαιξαν στα πλάγια και Τσίτας και Πόζογλου μπροστά σε ένα 4-4-2.

Ουσιαστικά το σχήμα συγκριτικά με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής δεν άλλαξε.Όμως είδαμε ένα πρόσωπο του Ολυμπιακού εντελώς διαφορετικό με τους παίκτες μας να έχουν εντελώς διαφορετικό ψυχισμό και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα μετόπισθεν.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα του παιχνιδιού ήταν κατώτερη του μετρίου.Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο οπότε και είχε 2-3 σχετικά απειλητικά σουτ που θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω από την στατιστική υπεροχή για τους ερυθρόλευκους.


Στο β μέρος αντιστράφησαν οι όροι και ο Διαγόρας ξεκίνησε καλύτερα από την ομάδα μας.Οι Ροδίτες προσπάθησαν κυρίως με στατικές φάσεις, που με ευκολία "έδιναν"¨έξω από την περιοχή οι παίκτες του Ολυμπιακού , αλλά ο κύριος εκτελεστής των ,ο Κέρι δεν ήταν καθόλου απειλητικός.

Η αλήθεια είναι πως στο 65΄' ίσως καθορίστηκε η τύχη του αγώνα.Ενώ ήταν στην γραμμή για να μπει ο Στεφάνοβιτς ,αφού έδειχνε πως η ομάδα μας χρειαζόταν κάποιον χειριστή της μπάλας για να μοιράσει στο κέντρο, τραυματίστηκε ο Γραικός και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρόκα να περνάει στην θέση του.Έτσι ουσιαστικά οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να κοιτάνε τα μετόπισθεν με κουαρτέτο ανάγκης στην άμυνα και η επιθετική λειτουργία πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα μας δείχνει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό που πήρε ,γεγονός που δεν..."χάλασε" και τους γηπεδούχους ,αλλά πλέον στην επόμενη εξίσου δύσκολη έξοδο στο Αιγάλεω, το τρίποντο είναι αναγκαίο αν δεν θέλουμε να χαθεί η επαφή με την κορυφή. 



ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (87’ Πατσαρούχας), Γλυνός, Μπουρλάκης (75’ Γούλας), Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός (65’ λ.τρ. Ρόκας), Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Λάσκαρης, Τσιάρας, Ντούνης (51’ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (86’ Δεινόπαπας).


Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!



Κάρτες:   80’ Προβατίδης, 89’ Αθανασίου – 53’ Πόζογλου, 57’ Λάσκαρης, 70’ Φαζός.

Ο «κόραξ» του αγώνα
Καλός ο Ματσούκας δεν "τσίμπησε¨" σε 2-3 βουτιές των επιθετικών του Διαγόρα.

Μας άρεσε....
Ο Βοσνακίδης κέρδισε τις περισσότερες  μάχες με τον Βαρβαρούση καθιστάνοντας τον  ακίνδυνο.
Ο Γιδόπουλος όπου χρειάστηκε είχε καλές επεμβάσεις χωρίς πάντως να χρειαστεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα αφού και οι τελικές του Διαγόρα ήταν σχετικά προβλέψιμες και ακίνδυνες.
Δεν μας άρεσε...

Τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.Όταν έχεις την εικόνα της αποφασιστικότητας των παικτών στο παιχνίδι με τον Ιωνικό τόσο πρόσφατη ,σαφώς η σημερινή εικόνα σε απογοητεύει.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Στο αγωνιστικό κομμάτι κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς ήμαστε καλύτεροι στο α’ και θα μπορούσαμε σε μία-δυο περιπτώσεις να πετύχουμε ένα τέρμα. Το ίδιο και ο Διαγόρας β’. Όμως το πιο σημαντικό μετά το τέλος του αγώνα είναι ο βαθμός που πήρε η ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, σ’ ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο ματς και θα δούμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι.»

Γιδόπουλος: «Μοιρασμένο το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.Θέλαμε το τρίποντο και κάναμε την προσπάθειά μας.Και η ισοπαλία δεν ήταν κακό αποτέλεσμα για εμάς αφού ο Διαγόρας είναι καλή ομάδα.Λίγες ομάδες θα περάσουν από εδώ.»


Ρουτζέρης: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα.Σήμερα δεν συμπληρώσαμε 18αδα και πήραμε ένα παιδί από τους Νέους.Στο α μέρος με κόντρα τον αέρα δεν μπορούσαμε να παίξουμε.Αντίθετα στο β είμασταν κυρίαρχοι.Ζητήσαμε ένα πέναλτι που μόνο ο διαιτητής δεν είδε.Έχουμε πολλά παράπονα από τις διαιτησίες γενικά μέχρι σήμερα.Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι»


Μικρά&πικάντικα
  • Λίγοι φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες με τον κόσμο να μην ξεπερνάει τα 400-500 άτομα.
  • Στην συνέντευξη τύπου δεν πήγε ο Σούλης Παπαδόπουλος αφού στον συγκεκριμένο αγώνα δεν ήταν ο δηλωμένος προπονητής της ομάδας λόγω τιμωρίας.Έτσι δηλώσεις έκανε ο Καρυπίδης.
Το βίντεο του αγώνα










    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...