Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Κυνηγάει ο Δ.Βόλου τον Ολυμπιακό..!

Συνέντευξη στο gazzetta.gr παραχώρησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και μίλησε για την "δίωξη" που υφίσταται ο Ολυμπιακός από τον Δήμο Βόλου.



Ο χαφ του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:

«Πλέον είμαι ένας ενεργός πατέρας, δεν γίνεται αλλιώς. Είναι μία άλλη ζωή, εντελώς διαφορετική με πολλά πράγματα μέσα στην καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στο αν είναι πιο εύκολο να κάνεις ντρίπλα έναν αντίπαλο η να ταΐσεις ένα μωρό. Για να δούμε αν θα είναι ένας νέος Κουτσιανικούλης ο μικρός».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου είπε

«Υπάρχει κυνηγητό στον Βόλο για τον Ολυμπιακό, εμείς αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπόνηση μακριά από το Βόλο. Εγώ μένω στην Λάρισα και κάθε ημέρα πηγαίνω στον Βόλο, οπότε αυτό με βολεύει εξαιτίας της απόστασης, αλλά για την ομάδα είναι κρίμα γιατί ο Βόλος έχει πολύ καλά γήπεδα. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στην Νεάπολη η οποία θα αποτελεί και την έδρας μας για φέτος. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν υπογράψει μία σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για ένα παιχνίδι της ομάδας ανά εβδομάδα και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και αναγκαστήκαμε να παίξουμε στο «Αλκαζαρ».Αν τυχών περνούσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πάλι θα ψάχναμε για γήπεδο εκτός Μαγνησίας. »

Για τον ίδιο και την καριέρα του: 

«Μπορεί να είμαι πλέον η Football League αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, τη μία Κυριακή μπορεί να είσαι στην πρώτη δυάδα και στη συνέχεια να πας πιο κάτω και όπως φαίνεται θα πάει όλη η σεζόν έτσι. Αυτό είναι κάτι το οποίο βοηθάει και εμάς που κοιτάμε την άνοδο και τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Είμαι σε μία ομάδα που έχει στόχο της την άνοδο και δεν το θεωρώ πισωγύρισμα για την καριέρα μου. Μέχρι στιγμής η ομάδα δέχεται ένα κυνηγητό από τον Βόλο αλλά κινείται σε ένα πολύ καλό επίπεδο σε κάθε τομέα, όπως οι πληρωμές, νομίζω πως και με τον κύριο Σούλη σαν προπονητή, έχει αλλάξει λίγο η ομάδα και κοιτάω να πάω ακόμα πιο ψηλά. Εγώ θέλω να παίζω ποδόσφαιρο όσο μπορώ, μου αρέσει που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, δύσκολο να σταματήσει κάποιος το ποδόσφαιρο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...