Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Έκλεισε στόματα ,είχαν Γκάμαρη!

Ομάδα ανώτερης κλάσης ο Ολυμπιακός "κουρέλιασε" τον Ιωνικό αλλά δεν υπολόγισε στον ρέφερι με το όνομα Γκάμαρη που θα έκανε τα πάντα για να μην φύγουν οι ερυθρόλευκοι με τους τρεις βαθμούς.



Η ομάδα μας έδειξε πως όταν παίζει μπάλα "ζαλίζει" τον αντίπαλό της.
Σε όλο το διάστημα που ήταν ανώτερος έβαλε μόνο ένα γκολ και ισοφαρίστηκε από ανύπαρκτο πέναλτι στο 89'!





Ο Σούλης παρέταξε  τον Γιδόπουλο στο τέρμα , τον Γραικό στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο της άμυνας.Οι Τσιάρας  και Λάσκαρης ως αμυντικά χαφ ενώ  Κουτσιανικούλης , και Ντούνης  έπαιξαν στα πλάγια και Τσίτας και Πόζογλου μπροστά σε ένα 4-4-2.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι καταιγιστικά.Έκανε στα πρώτο 30 λεπτο επτά τελικές προσπάθειες με καθολική κατοχή ,τέσσερις εκ των οποίων ήταν κλασσικές ευκαιρίες.
Ο Ιωνικός πάλι είχε δύο σουτ τα οποία δεν είχαν καμία τύχη και δεν ανησύχησαν τον Γιδόπουλο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 55' με ωραία κούρσα του Γιδόπουλου και σουτ .Από εκεί και πέρα η ομάδα έπαιξε πιο κοντρολαρισμένα και αναζητούσε πιο...προσεκτικά το δεύτερο γκολ που θα μπορούσε να έρθει αφού ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τρεις καλές ευκαιρίες με αυτή του 70' να είναι κλασική αφού ο Ιωάννου κατάφερε (αν τα κατάφερε τελικά) και έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Κουτσιανικούλη.

Στο 89' ο Βλαχομήτρος πιέστηκε από τον Γραικό ,βούτηξε στην περιοχή και ο Γκάμαρης με μεγάλη ευκολία έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Να σημειωθεί πως ήταν η δεύτερη φορά σε όλο το παιχνίδι που ο Ιωνικός "πάτησε" την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου ,με την πρώτη να είναι στο 82' όταν μια παράλληλη σέντρα δεν βρήκε κάποιο παίκτη του Ιωνικού.

Από εκεί και πέρα χρειάστηκε να αναλάβει ο Πλάκας ο οποίος έκοψε λανθασμένα τετ α τετ του Ολυμπιακού ως οφ σάιτ για να ολοκληρωθεί το εντεταλμένο έργο του διαιτητικού τρίο.


Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης (59’ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (81’ Κόλα).
Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Τιεντσέου, Καλλέργης (58’ Παπατζίκος), Κρητικός, Σμυρλής (58’ Μακρίδης), Μάναλης (67’ Βλαχομήτρος).


Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!



Κάρτες:  44’ Τσιάρας, 85’ Κόλα-47’ Ιωάννου, 46’ Γκουτσούλιας, 48’ Μάναλης, 60’ Παπατζίκος, 75’ Βλαχομήτρος , 90' Γκουτσούλιας

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο ορισμός της....πριονοκορδέλας από το διαιτητικό τρίο στον Ολυμπιακό.Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις που ήδη περιγράψαμε πήγαιναν αυτόματα στους φιλοξενούμενους.


Μας άρεσε....
Πόζογλου και Τσίτας ήταν εξαιρετικοί μπροστά.
Δεν μας άρεσε...

Αν η επιθετική γραμμή είχε λίγο καλύτερα τελειώματα ο Ιωνικός θα είχε φύγει με βαριά ήττα στις αποσκευές του.

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Σήμερα υπήρχανε πολλοί λόγοι που έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο πρώτος είναι ότι ερχόμασταν από μια ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τη Νίκη Βόλου και το καλύτερο φάρμακο στο ποδόσφαιρο είναι να επιστρέφεις στις επιτυχίες. Ο δεύτερος ήταν ότι θέλαμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, με τον τόσο κόπο που έχουμε κάνει από τον καιρό που έχω αναλάβει εγώ με τα παιδιά και ο τρίτος λόγος το ότι παίζαμε με μια ομάδα που αν κερδίζαμε, τότε θα είχε σε 5 παιχνίδια 4 νίκες, όπως ακριβώς θα είχαμε και εμείς. Έχοντας 12 πόντους θα ήταν σαν να είμαστε πρώτοι.

Αγωνιστικά νομίζω ότι σήμερα υπήρχε μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ερχόταν από μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα του, από μια ανατροπή, κάτι που έκανε και σήμερα ισοφαρίζοντας στο τέλος δείχνοντας ότι δεν παρατάει τα παιχνίδια. Με τη Νίκη Βόλου ήμασταν μέτριοι αλλά δε μας δώσανε καθαρό πέναλτι και δεν είπαμε τίποτα. Υπολογίστε ένα πόντο, υπολογίστε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει μετά γιατί υπήρχε χρόνος, ενώ ήταν και δεύτερη κίτρινη για τη Νίκη.

Σήμερα ο διαιτητής δε μας μετράει κανονικό γκολ του Σκοπελίτη, όπου η μπάλα πέρασε τη γραμμή και δίνει ένα πέναλτι που έψαχνε να το δώσει… από την Αθήνα που ερχότανε! Σκεφτόταν πότε θα γίνει κάποια φάση για να το δώσει και απορώ γιατί δίνει πέναλτι και έρχεται να βγάλει κίτρινη σε μενα; Τι ήθελε να δικαιολογήσει; Τέλος πάντων συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού. Τι να πω όμως εγώ στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά τα 5 παιχνίδια που είμαστε μαζί; Τι να πω για τον κόσμο που πανηγύριζε λες και πήραμε το πρωτάθλημα; Ο κόσμος ξέρει από ποδόσφαιρο. Σήμερα όλη μέρα λέγανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει, δεχόμασταν τηλέφωνα, μας λέγανε έχετε χάσει τι πάτε να παίξετε.. Στην Ελλάδα ζούμε.

Έχω γεννηθεί στον Πειραιά και ότι λέω το εννοώ, δεν έχει να κάνει με τον Ιωνικό όλο αυτό. Όλος ο Βόλος με βρίζει γιατί εγώ είπα να μπούνε μέσα οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Εγώ άφησα τα δύο λεωφορεία να μπούνε μέσα και από τη στιγμή που μπήκανε βρίζανε την μητέρα μου την πεθαμένη! Καλά να πάθω, αλλά δε θα με κερδίσουν εμένα έτσι. Εγώ είπα στον Τσιμπανάκο σε παρακαλώ άσε τα παιδιά να μπούνε μέσα, να γίνει ωραία ατμόσφαιρα και αυτοί από το λεπτό που μπήκαν βρίζαν τη μάνα μου. Καλά να πάθω. Δεν αγγίζει τον Ιωνικό όλο αυτό, το ξεκαθαρίζω.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι το παιχνίδι έπρεπε να είναι 2 ή 3-0 στο ημίχρονο και άλλα τόσα στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και είδατε όλοι το γιατί. Δεν κλαίγομαι γιατί έτσι έχω μάθει. Θα ήμασταν πολύ κοντά στον Ιωνικό, όμως τώρα κατάφερε να κρατήσει την απόσταση απο μας. Βέβαια όπως είδα τα παιχνίδια σήμερα θα έχει πολύ δρόμο ακόμα για όλες τις ομάδες. Έχουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας τώρα, θα πρέπει να τα διαχειριστούμε και όταν τελειώσουν να είμαστε στο σημείο που είμαστε τώρα. Με τον Διαγόρα το παιχνίδι δεν είναι καθόλου ιδιαίτερο για μένα, θα πάμε να κερδίσουμε με όλο το σεβασμό στο Διαγόρα.»


Κουτσιανικούλης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον προπονητή μου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να ανέβει κατηγόρια αλλά να πάρει και το πρωτάθλημα. 87 λεπτά πήγαν δυστυχώς τσάμπα, γιατί ο διαιτητής είδε ένα πέναλτι.. Δυστυχώς για το ποδόσφαιρο αντί να πάμε μπροστά, πάμε προς το χειρότερο. Αν ήταν αυτό σήμερα πέναλτι με τη Νίκη Βόλου ήταν και αποβολή! Δε γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε καλοί. Σήμερα δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τους 3 βαθμούς και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Νομίζω ότι με αυτό το πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, πήραμε το βαθμό και το ξεχνάμε. Δεν αφήσαμε τον Ιωνικό να φύγει αλλά δεν τον πλησιάσαμε κιόλας. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για την αξιόλογη πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα και από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυριακής.

Είναι άδικο για τον ιδρώτα μας, όταν λέμε άδικο εννοώ άδικο. Έτυχε να είναι ο Ιωνικός εδώ τώρα, την προηγούμενη ήταν η Νίκη Βόλου στη συνέχεια μπορεί να είναι κάποια άλλη ομάδα. Είναι άδικο, τι να συζητάμε τώρα. Ας το ξεχάσουμε κι ας προχωρήσουμε. Έχει μεγάλο δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, εμείς θα κοιτάμε την δουλειά μας και θα κάνουμε αυτό που μπορούμε.»

Σε άλλο γήπεδο έδειξε πως βρισκόταν ο προπονητής Δημήτρης Αρναούτης που σαστισμένος και αυτός από την εξέλιξη του αγώνα από την μία δήλωσε πως η ομάδα του ήταν μέτρια και από την άλλη πως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.Οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.Σκοπός μας ήταν να πάρουμε έστω έναν βαθμό και το καταφέραμε.Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν μέτριοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο,σε κάποια παιχνίδια παίξαμε καλά και χάσαμε ,αλλά σήμερα ήμασταν μέτριοι και πήραμε τον βαθμό.Ήταν πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά στο πρώτο αν εξαιρέσεις μία φάση το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.» 



Μικρά&πικάντικα
  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ και αναφέρθηκε στις περίεργες στοιχηματικές αποδόσεις που έδιναν οι εταιρίες στο παιχνίδι.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξει και να ενισχύσει την ομάδα μας σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ιωνικό.
    Εμείς στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι μαζί διοίκηση, ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ με τον κόσμο στον πλευρό μας καταφέραμε με σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα να ανατρέψουμε με την σημερινή μας εμφάνιση τις διάφορες κακόβουλες κριτικές που «έτρεξαν» να ασκήσουν αρκετοί καλοθελητές μετά τον αγώνα με τη Νίκη.
      Σήμερα παρουσιαστήκαμε δυνατοί και αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι «ότι είδους» και να είναι αυτοί. Λυπούμαστε πάντως που πήγαμε κόντρα στα διάφορα «παπαγαλάκια» και τις στοιχηματικές εταιρείες και δεν τους δώσαμε την χαρά της ήττας.
        Συνεχίζουμε όλοι μαζί την σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, μια γροθιά, για να πάμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που του αξίζει, στην κορυφή!
          Υ.Γ. Ευχαριστούμε, με μερικές εξαιρέσεις, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και ιδιαίτερα τους κ.κ. Καλαμπόκα και Αναδιώτη για την σημερινή της παρουσία στο γήπεδο. Βέβαια υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης… Άλλωστε όπως λέει και το ρητό: εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»

          • 1700 περίπου φίλαθλοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.Στο πέταλο φιλοξενήθηκαν και 150 άτομα υποστηρικτές του Ιωνικού που δεν έδειξαν να σέβονται την φιλοξενία που τους προσφέρθηκε.
          • Μάλλον ως τρολάρισμα θα πρέπει να εκληφθεί το θερμό χειροκρότημα των οπαδών του Ιωνικού προς τους τρεις διαιτητές κατά την αποχώρησή του.




          Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...