Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Τα εισιτήρια με τον Ο.Φ.Ι.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής.


«Tην Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 14:00 ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί για ακόμα έναν αγώνα δίπλα στην ομάδα μας και να «κοκκινίσει» το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (από την οδό Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 12.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, 1ος όροφος), έως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, για την παραλαβή της κάρτας parking.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...