Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Έσπασε γκίνια και παράδοση!

Με γκολ των Ντούνη και Πόζογλου ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της football league.


Η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 του 15' λεπτού και να σπάσει την παράδοση των ισοπαλιών που ερχόταν σε κάθε ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον ερυθρόλευκο πάγκο.





Ο Σούλης παρέταξε  τον Γιδόπουλο στο τέρμα , τον Σκοπελίτη στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Βοσνακίδη και Φαζό στο κέντρο της άμυνας.Ο Τσιάρας  ως μοναδικό αμυντικό χαφ ενώ  Κουτσιανικούλης , Ράντι και Ντούνης καλύψαν τα χαφ με τον Σταφάνοβιτς 10άρι και τον Πόζογλου στην επίθεση ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με 4-1-4-1για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.



Η ομάδα της Ιεράπετρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ,έχασε ευκαιρία από στατική φάση και σκόραρε νωρίς στο παιχνίδι ,επίσης από στατική φάση ,μετά από κόρνερ και πλασε΄του Κατσικοκέρη.
Η γρήγορη αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν καθοριστική αφού δύο λεπτά μετά το γκολ η ομάδα μας ισοφάρισε μετά από κόρνερ του Ράντι και πλασέ του Ντούνη
.

Από εκεί και πέρα ήταν καλύτερος και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 46' όταν ο Στεφάνοβιτς έβγαλε τον Κουτσικανικούλη τετ α τετ αλλά αυτός νικήθηκε από τον Καραγκιολίδη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ημίχρονο δυνατά και στο 50' πέτυχε την ανατροπή με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου.
Από εκεί και πέρα η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε καμία φάση και κράτησε πολύ εύκολα το αποτέλεσμα .Μάλιστα είχε της ευκαιρίες να "τελειώσει" το παιχνίδι στο 63΄αλλά και στις καθυστερήσει με τον Σκοπελίτη.


Ολυμπιακός Βόλου: Γιδόπουλος, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Στεφάνοβιτς (65’ Γραικός), Ντούνης (74’ Λάσκαρης), Κουτσιανικούλης, Ράντι (32’ Ρόκας), Πόζογλου.

Θεσπρωτός: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (64’ Παπαδόπουλος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελεπής, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (73’ Μέμος), Κατσικοκέρης, Μηνάς (85’ Μπάμπης), Αναστασόπουλος.



Κάρτες:  55' Ρόκας , 57'Μπουτζίκος ,80' Γραικός,93' Γιδόπουλος - 53'Τζελεπής , 76'Μέμος

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Πουλικίδης ήταν ένας κακός διαιτητής που έπαιξε και πάλι τον φιλοξενούμενο καλύτερα από τον γηπεδούχο.



Μας άρεσε....
Ο Πόζογλου έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και είναι ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας επιθετικά.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ράντι τραυματίστηκε και πάλι και δείχνει πως είναι ιδιαίτερα επιρρεπής αφού ένα παιχνίδι παίζει και δύο απουσιάζει.


Το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το VolosFans


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: ««Ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Επίσης, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας και είναι σημαντικό και για μένα που ξεκίνησα με νίκη. Νομίζω, ότι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο φανερώνει και τι ομάδα είμαστε, πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, αλλά και πως πρέπει να παίζουμε. Είτε στο γήπεδό μας, είτε εκτός έδρας.
Δεν είμαι από τους προπονητές που λέω, αν οι συνάδελφοί μου, τους οποίους διαδέχομαι, έχουν δουλέψει καλά ή όχι. Τους σέβομαι όλους. Όσοι συμπεριφέρονται διαφορετικά είναι μικρόψυχοι και θέλουν οι ίδιοι να πετάξουν από πάνω τις ευθύνες τους. Η ομάδα  είναι αρκετά καλά και έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά θέλει πολλή δουλειά σε κάποια κομμάτια. Γιατί ο κάθε προπονητής δουλεύει διαφορετικά. Ήμασταν πολύ νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε καλά, παρότι γνωρίζαμε πως παίζει ο αντίπαλος. Με στενοχωρεί ότι δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, γιατί όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ τις στατικές φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Παρόλα αυτά ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα, ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε, αλλάξαμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πετύχαμε ένα γκολ και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα είχαμε σημειώσει κι άλλο ένα τέρμα και θα τελειώναμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε, πέρα από μία-δύο στατικές φάσεις που είναι και το δυνατό του σημείο. Αλλά κι εκεί ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί τους πίεσα πάρα πολύ αυτές τις λίγες μέρες που δουλεύουμε μαζί και τα παιδιά που έμειναν εκτός αποστολής και αυτά που έπαιξαν. Όμως, αν δεν δουλέψεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν έχεις καμία τύχη.
Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο γιατί πραγματικά μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη και την ώρα που ήμασταν στο 0-1.Έίναι πολύ σημαντικό να ακούς προπονητάρα, αφού και οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές θέλουν ορισμένες στιγμές ο κόσμος να τους ανεβάζει την ψυχολογία.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η δύναμη και η ταχύτητα.Αν κερδίσεις περισσότερες μονομαχίες έχει περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια σου και αυτό τα λέει όλα.Και στο πρώτο μέρος ήμασταν δυνατοί όχι αντιαθλητικοί.Και μόνο το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα έκανε την πρώτη της ήττα σημαίνει κάτι.Θα ήταν πολύ άδικο να δεχόμασταν γκολ από φάσεις που είχαμε δουλέψει.Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα πάει το παιχνίδι στην δύναμη με στατικές φάσεις αφού διαθέτει μεγάλα κορμιά.Εμείς είμαστε διαφορετική ομάδα με την μπάλα κάτω.Αλλά τα παιδιά βγάλαν δύναμη.

Θέλαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και παίξαμε με έναν αμυντικό χαφ.Η αλλαγή έτσι κι αλλιώς στο ημίχρονο θα γινόταν αλλά σίγουρα έτυχε ο τραυματισμός του Ράντι.
Το πρωτάθλημα της Football  Legue έχει πολύ καλές ομάδες και τα παιχνίδια θα κρίνονται στο γκολ.
Με τον Πανιώνιο θα παίξουμε σίγουρα με έξι- επτά αλλαγές,Δεν μπορώ να αλλάξω όλη την ομάδα αλλά δεν σας κρύβω πως το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.»

Μάγκος: ««Είναι περιττό να το πω, ότι ήρθαμε να παίξουμε στο Βόλο, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό, που έχει βαριά φανέλα. Μία ομάδα, όμως, που καιγόταν για βαθμούς και γι’ αυτήν το παιχνίδι ήταν ένας τελικός. Ευτυχήσαμε να μπούμε καλύτερα στο παιχνίδι και το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας. Σ’ αυτό μας βοήθησε το γεγονός, πως ο Ολυμπιακός έπαιξε αλλοπρόσαλλα στο πρώτο ημίχρονο χωρίς θέσεις και χωρίς να κάνει τίποτα. Για καλή του τύχη τραυματίστηκε ο Ράντι, πέρασε στο παιχνίδι ένας αμυντικός χαφ, ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει ορθόδοξα και από κει και πέρα γύρισε το παιχνίδι υπέρ του.
Θεωρώ ότι σταθήκαμε επάξια στο παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα που θα παλέψει για να διατηρηθεί στην κατηγορία και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Γιατί  όταν βάζουμε τις φανέλες μπροστά ξέρουμε ποιες ομάδες υπερτερούν στο πρωτάθλημα και ποιες όχι.
Αγωνιστήκαμε σε ένα εκπληκτικό γήπεδο, με χλοοτάπητα Σούπερ Λιγκ με κόσμο Α’ Εθνικής και επειδή είχα την τύχη να δω τον Ολυμπιακό με 10 και 12 χιλιάδες φιλάθλους, θεωρώ ότι η σημερινή παρουσία του είναι το έναυσμα για να πάει ο Ολυμπιακός μπροστά, όπως και πρέπει να γίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Εμείς κοιτάζουμε τα λάθη μας, τι δεν πήγε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο, για να τα διορθώσουμε. Γιατί μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Τρίγλια. Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για την άψογη φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη του και για τον κόσμο του.
Τα δύο τέρματα τα δεχτήκαμε από δύο δικά μας λάθη ,αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο,είναι παιχνίδι λαθών.»

Πόζογλου:«Παίζαμε με έναν αντίπαλο που δεν είχε κάνει ήττα.Είχαμε άγχος λόγων των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων αλλά το αφήσαμε στην άκρη στο ημίχρονο.Μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει το παιχνίδι πριν την λήξη του ημιχρόνου με την φάση του Κουτσιανικούλη.Στην ανάπαυλα μας μίλησε ο κόουτς,μπήκαμε δυνατά και καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και έπειτα διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το ματς.Όσο κουραζόμουν ο κόσμος μου έδινε ένα φάρμακο να ξεκουραστώ.Ήταν ο δωδέκατος παίκτης και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην νίκη μας.
Είναι πολύ θετικό για την ψυχολογία μου που πέτυχα δύο γκολ αλλά αυτό που ζητάμε είναι το τρίποντο σε κάθε αγώνα και ας σκοράρει όποιος να είναι.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν χαλί και αυτό είναι καλό για την ομάδα μας.» 

Μικρά&πικάντικα
  • 1600 περίπου φίλαθλοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου το οποίο δεν γέμισε.
  • Ο Καραγκιολίδης ήταν το κόκκινο πανί για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν ξέχασαν πως προ 2ετίας έκανε αποχή στο παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ στον οποίο ,καθόλου συμπτωματικά,κατέληξε την επόμενη χρονιά.
  • "Γαλλικά" άκουσε ...κατά λάθος και ο Μέμος ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από 2-3 φιλάθλους του Ολυμπιακού.
To βίντεο του αγώνα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...