Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Με Νικολακάκη ο Ασπρόπυργος!

Με έναν πρώην ερυθρόλευκο παίκτη στελεχώθηκε η ομάδα του Ασπρόπυργου.


Η αθηναϊκή ομάδα που θα βρεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της football league ,έκανε δικό της τον Μανώλη Νικολακάκη που "πέρασε" την περσινή χρονιά από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βαζάκα μετά το περσινό κατόρθωμα της ανόδου από την Γ΄Εθνική ,κινήθηκε σε..."ρηχά μεταγραφικά νερά" αφού πραγματοποίησε τη βασική της προετοιμασία με δώδεκα παίκτες από τον περσινό κορμό ,ενώ εκτός του Νικολακάκη είχε αποκτήσει δύο Σέρβους παίκτες...άγνωστης ταυτότητας και βιογραφικού.

Έπειτα έκανε κάποιες κινήσεις όπως του Παναγιώτη  Γκίνη, 20 ετών τερματοφύλακας  Γιώργο Ιωαννίδη 25 ετών αριστερό μπακ από τον ΑΟ Λευκίμμης, τον 23χρονο μέσο Γιώργος Καλύβας από τον Παναργειακό, τον 20χρονο μέσο Λουάν Σκεντεράι από τον Εθνικό Πειραιώς, τον 28χρονο επιθετικό Γιόνε Ντα Σίλβα  Πίντο από τον Ηρόδοτο, τον 25χρονο δεξιό μπακ Θοδωρή Κωνταντινίδη  από τον Μαδραϊκό και τον 20χρονο επιθετικό Όμηρο Συρεγγέλα επίσης από τον Παναργειακό καθώς και τον πρώην ερυθρόλευκο Βασίλη Ιωαννίδη.

Σε κάθε περίπτωση με το παρόν έμψυχο δυναμικό ,η ομάδα του Ασπρόπουργου δεν αποτελεί φόβητρο για την κατηγορία της football league.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...