Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Στον Ολυμπιακό ο Φαζός

Μια μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της Football League ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.


Με μεθοδικές κινήσεις απέκτησε τον Μανώλη Φαζό που έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ και ΑΟΧ - Κισσαμικό.

Δείτε την προαγγελία της μεταγραφής...ΕΔΩ!



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Φαζού, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική γραμμή.

Ο Μανώλης Φαζός γεννήθηκε στις 12/08/1995, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει παίξει κυρίως στον ΟΦΗ (και στις τρεις εθνικές κατηγορίες). Την περίοδο 2013-14 φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ σε ηλικία 18 ετών, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ. Παρέμεινε στον ΟΦΗ και μετά τον υποβιβασμό των Κρητικών στη Γ’ Εθνική (περίοδος 2015-16, πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές) και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. Με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε άλλες δύο χρονιές στη Β’ Εθνική, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο (2018-19) δόθηκε ως δανεικός στον ΑΟΧ Κισσαμικό, παίζοντας σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League (σε όλα βασικός).

Ο Μανώλης ήρθε σήμερα στο Βόλο και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ άμεσα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μανώλη Φαζό στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...