Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Πέμπτη μεταγραφή ο Γραικός!

Ένας έμπειρο αμυντικό, με 93 συμμετοχές στη Football League και 67 στην Γ’ Εθνική, τον Θωμά Γραικό, απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου.


Ο Γραικός έρχεται στην ομάδα για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και με την εμπειρία του να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Πέρυσι ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα και Ηρόδοτο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Θωμάς Γραικός είναι από σήμερα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Γεννήθηκε στις 18/04/1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία κυρίως στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει παίξει και στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της καριέρας του.
Στον Άρη κάθισε ενάμιση χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριου του 2010, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Μακεδονικό (Γ’ Εθνική), Ζάκυνθο (Γ’ Εθνική) Εθνικό Νέου Αγιονερίου (Γ’ Εθνική), Πανηλειακό (Football League), Ζάκυνθο και πάλι στη Football League. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Football League (31 συμμετοχές), στη Σπάρτη την περίοδο 2017-18 (20 συμμετοχές), ενώ πέρυσι άρχισε τη χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα (Γ’ Εθνική, 11 συμμετοχές) και στο δεύτερο γύρο έπαιξε στον Ηρόδοτο (Football League, 19 συμμετοχές).
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θωμά Γραικό στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...