Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ερυθρόλευκος ο Βοσνακίδης!

Ο Βοσνακίδης θα είναι ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού.Πρόκειται για έναν ,παρά τα 25 του χρόνια ,έμπειρο αμυντικό με 38 συμμετοχές και 1 γκολ στην football league σε Ηρακλή ,Ζάκυνθο και Σπάρτη , 3 συμμετοχές στην Superleague με τον Πανθρακικό ,καθώς και 40 συμμετοχές στην Ιταλία σε Serie B και C ,ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Κύπρο.


Η ανακοίνωση:

«Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ανήκει, πλέον, ο Δημήτρης Βοσνακίδης. Γεννήθηκε στις 14/02/1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στα 25 του χρόνια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ σε ηλικία 17 ετών φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού στη Β’ Εθνική. Την επόμενη περίοδο (2012-13), πήρε μεταγραφή για την Μπάρι, η οποία τότε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Serie B’. Μετά από δύο χρονιές στο ιταλικό πρωτάθλημα, επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα της Football League. Την χρονιά 2016-17 έπαιξε με τον Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ, ενώ την περίοδο 2017-18 φόρεσε την φανέλα της Σπάρτης (Football League). Πέρυσι έπαιξε στο κυπριακό πρωτάθλημα (Β’ Εθνική) με την ΘΟΙ Λακαταμιάς, καταγράφοντας 25 συμμετοχές.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Δημήτρη Βοσνακίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...