Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Βελούδινο...διαζύγιο!

Ο Περικλής Αμανατίδης αποχώρησε από το σύλλογο, καθώς λύθηκε η συνεργασία τους «ερυθρόλευκους».


Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε πως ο Περικλής Αμανατίδης θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων και κάποια στιγμή οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Μακεδόνα τεχνικού θα ξανασμίξουν.

Από την πλευρά του ο Περικλής Αμανατίδης με δήλωσή του ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που είναι η πραγματική δύναμη του συλλόγου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Αναλυτικά:

«Κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις καλύτερες εντυπώσεις, μέσα από μια χρονιά με πρωτιές και επιτυχίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, με πρόεδρο τον Νίκο Τσεκούρα, για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Ήταν ο θεμέλιος λίθος για την καταπληκτική πορεία που έκανε ο Ολυμπιακός. Τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που στήριξε ψυχή και σώμα όλη αυτή την προσπάθεια… άφοβα. Να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα σκληρό πυρήνα συνεργατών (Θωμά Μακρή, Σωτήρη Πετσιμέρη, Γιάννη Ζαλαώρα, Γιάννη Θεοδωρίδη) που απέδειξαν ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς. Η άψογη συνεργασία όλων δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγικό γιατί είναι ομαδικό. Γι’ αυτό και οι παρέες γράφουν ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της φετινής καταπληκτικής πορείας της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές. Άψογοι επαγγελματίες, συγκεντρωμένοι στο στόχο, καταπληκτικοί χαρακτήρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ εκεί που ανήκουν οι ομάδες, στον κόσμο τους. Να τον ευχαριστήσω. Είναι η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν αυτό που έχουν επιλέξει.

Με εκτίμηση Περικλής Αμανατίδης»

Οι Austrian Boys εξέδωσαν και αυτοί ανακοίνωση με την οποία αποχαιρέτισαν τον προπονητή της ομάδας:

 
«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας τις τελευταίες ώρες αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τα εξής:
Νιώθουμε την ανάγκη να  ευχαριστήσουμε τον κ. Αμανατίδη  για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό Βόλου, για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου στη Footbal League και την πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο προπονητής, άλλα και άνθρωπος Περικλής  Αμανατίδης θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και το μόνο σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανά συναντηθούνε και θα τον ξανά δούμε στο πάγκο της ομάδος μας.
Παρόλα αυτά η ζωή προχωρά. Το όμορφο ταξίδι της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου τελείωσε επιτυχώς, συνεχίζεται όμως και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην επόμενη κατηγορία. Γι’ αυτό και θεωρούμε αυτονόητο να στηρίξουμε ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα, καλώντας όλο τον κόσμο του Βόλου σε συσπείρωση, μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο νέος μεγαλομέτοχος και η νέα διοίκηση της ομάδας θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...