Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μοναδικό ανάχωμα οι βουλευτές!

Σχεδόν...«περασμένη» πρέπει να θεωρείται πλέον η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.



Η ΕΠΟ σήμερα την επικύρωσε ,όπως αναμενόταν άλλωστε και η μοναδική εκκρεμότητα είναι κατάθεση της τροπολογίας στην Βουλή.

Οι αντιδράσεις των πολιτικών φορέων της Μαγνησίας είναι προς το παρόν αμυδρές. 
Η κυρία Καπούλα καλεί με ανακοίνωσή της τους τρεις βουλευτές του Συριζα να μην ψηφίσουν την τροπολογία.

Το ίδιο καλεί ο κος Αποστολάκης ο οποίος ,στηριζόμενος από τον κυβερνών κόμμα ,είναι τουλάχιστον σε μεγάλη αμηχανία ,αφού είναι και γνωστός φίλος του Ολυμπιακού Βόλου.Με ανακοίνωσή του καλεί και αυτός τους τρεις βουλευτές να καταψηφίσουν την τροπολογία.

Ο μοναδικός βουλευτής του Συριζα που έχει δώσει μέχρι τώρα...σημεία ζωής ,είναι ο κος Μεικόπουλος ,ο οποίος φανερά αμήχανος δήλωσε πως δεν ξέρει τι θα πράξει.
Οι υπόλοιποι δύο ,κος Μπαλλής και κα Παπανάτσιου ,έτσι κι αλλιώς χαμένοι από τα τοπικά δρώμενα , πιθανότατα δεν θα εμφανιστούν στην Βουλή της ημέρα της ψηφοφορίας.
Τον συγκεκριμένο ελιγμό θα κάνει πιθανότατα και ο κος Μεικόπουλος ,εκτός τεράστιου απροόπτου.

Η πίεση που δέχονται οι κυβερνητικοί βουλευτές σε άλλες πόλεις που πλήττονται από την αναδιάρθρωση προς το παρόν δεν φέρεται ικανή για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ίσως ο Ολυμπιακός να πρέπει από τώρα να σκέπτεται την επόμενη ημέρα που θα τον βρει σε μία football league που θα είναι μεν η τρίτη κατά σειρά κατηγορία ,αλλά με περισσότερα έξοδα και αρκετά πιο ανταγωνιστική.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...