Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Άλλος τόσος κόσμος θα στηρίξει!

Στην Έρα Σπορ μίλησε ο Περικλής Αμανατίδης, τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή την άνοδο της ομάδας του ως πρωταθλήτριας του τέταρτου ομίλου.
Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι κλειδί της επιτυχίας ήταν το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή και οι επιτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ για τον κόσμο επισήμανε ότι υπάρχει κι άλλος τόσος απ’ αυτόν που είδε που περιμένει να έρθει στο γήπεδο, αν η ομάδα φέρει νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου:

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δεν κάναμε… κοιλιά στην πορεία μας. Γεμάτη η χρονιά, με τρομερή οργάνωση. Είχαμε έναν άξιο αντίπαλο στο πρόσωπο της Νίκης Βόλου, που μας είχε σε εγρήγορση».

Για τα «κλειδιά» της επιτυχίας:

«Χτιστήκαμε για την άνοδο. Πετύχαμε όλους τους μεταγραφικούς μας στόχους και εκείνοι μας δικαίωσαν. Ήταν μια χρονιά σχολείο για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να κρατάνε αυτές τις χρονιές οι ομάδες. Πρέπει να έχεις ξεκάθαρο πλάνο από την αρχή, πώς να φτιάξεις την ομάδα, τι χαρακτήρες θα υπάρχουν, τι διαχείριση θα έχεις μέσα στη σεζόν, σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς και υπομονή».

Για το επίπεδο του Ολυμπιακού Βόλου:

«Όντως λειτουργήσαμε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να είμαστε σε αυτές τις κατηγορίες και τώρα σειρά έχει η Νίκη, η οποία βρίσκεται στα μπαράζ και πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου:

«Είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας και όπως μαθαίνω υπάρχει κι άλλος τόσος, που περιμένει να μας στηρίξει, με τη συνέχεια των επιτυχιών μας».

Για την αναδιάρθρωση:

«Υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων πως πρέπει να αλλάξει κάτι. Συμφωνώ πως πρέπει να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Δεν είναι λύση τα διετή συμβόλαια μόνο. Πρέπει να μπουν προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις ώστε να συμβεί. Να υπάρχουν υποδομές και ακαδημίες. Τι άνθρωποι θα διοικούν τις ομάδες, αριθμός εισιτηρίων κλπ. Θέλω να πω με αυτό πως πρέπει να μπουν σταθερές στο ποδόσφαιρο μας, ώστε να αλλάξει το προϊόν μας.

Να πάρουμε γενναίες αποφάσεις, χωρίς εγωισμό, προκειμένου να πάμε μπροστά. Να μην υποβαθμίζουμε την ίδια μας τη δουλειά. Θα αλλάξουμε αν υπάρξουν αληθινές συνεργασίες και πρέπει να το κάνουμε επιτέλους κι αυτό. Μικρή η σημασία τα ονόματα στις κατηγορίες. Να υπάρξει αληθινή αναδιάρθρωση».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...