Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Άνοδος στον Παγασητικό!

Η μεγάλη ομάδα του Βόλου επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία στον Αλμυρό στο Πανθεσσαλικό αλλά ο βαθμός ήταν αρκετός για να πανηγυρίσει την άνοδο στην football league της νέας σεζόν.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός ήταν ο πλήρης κυρίαρχος του παιχνιδιού για ακόμα ένα παιχνίδι ,χωρίς όμως να υπάρχει η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε έναν Αλμυρό που μπορεί να ήρθε για να χαρίσει το πρωτάθλημα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας ,αλλά το μοναδικό που μπορούσε ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
Αξιοσημείωτο πως οι φιλοξενούμενοι είχαν μία τελικά ευκαιρία όλη και όλη.

Όσο το παιχνίδι έμενε στο μηδέν οι παίκτες μας αποφάσισαν να διαφυλάξουν το πρωτάθλημα και να μην ανοιχτούν για να σκοράρουν .Έτσι το τελευταίο πεντάλεπτο έπαιξαν παιχνίδι διαχείρισης.




Με το σφύριγμα του ρέφερι ο οποίος είχε δύο πολύ κακούς βοηθούς που έκοψαν με ανύπαρκτα οφ-σάιτ πολλές επιθέσεις της ομάδας μας , εκατοντάδες φίλοι της ομάδας «εισέβαλαν» στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

Το πάρτι που στήθηκε ήταν ξέφρενο με αποκορύφωμα την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στον Στάθη Ρόκα.

Ακολούθησε πορεία και ξέφρενο πάρτι από εκατοντάδες ΙΧ που συνόδευαν το λεωφορείο της ομάδας μας στο οποίο επιβιβάστηκαν οι παίκτες μας.



Μάλιστα το η διασταύρωση μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Α.Μπέου ήταν το σημείο που οι φίλαθλοι κοντοστάθηκαν και πανηγύρισαν δεόντως με την αμηχανία των παρεβρισκομένων εντός να είναι έκδηλη.

Η πόλη γλέντησε μαζί με τον Ολυμπιακό αποδεικνύοντας πως η ομάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Βόλο και τους πολίτες της.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...