Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πρόταση βόμβα Βασιλειάδη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός κος Βασιλειάδης κατέθεσε μία πρόταση βόμβα για άνοδο ομάδων της Γ΄Εθνικής στην Superleague 2!




Πολλά και ενδιαφέροντα βγήκαν από την συνέντευξη του υπουργού.

Το πρώτο και σημαντικότερο νέο είναι πως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί σχετικά με την αναδιάρθρωση.
Ουσιαστικά ο ίδιος ο υπουργός επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που μιλούσαν για αναμονή του υπουργού που περιμένει το έγγραφο της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση.

Ο κος Βασιλειάδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ορισμένα πράγματα φτάνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Αν δεν τηρήσουν την απόφασή τους οι ομάδες, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη δεύτερη κατηγορία, όπως και να την πείτε. Αν δεν θέλουν οι ίδιοι, δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτε. Έχουν παρθεί αποφάσεις και έχουν υπογραφεί έγγραφα. Εγώ θεωρώ αδιανόητη όλη τη συζήτηση που γίνεται και πιστεύω πως όλα θα γίνουν κανονικά.»


Ο κος Βασιλιάδης με επόμενη δήλωσή του αναγνωρίζει την αδικία που θα υπάρξει για τις ομάδας της Γ' Εθνικής που θα προβιβαστούν ,όπως ο Ολυμπιακός και μάλιστα δηλώνει πως συζητάει ενδεχόμενο μπαράζ για απευθείας άνοδο στην υπό δημιουργία Superleague 2.

«Μπορούν να διορθωθούν κάποια πράγματα, όπως το να γίνουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας 14 για να ανέβουν και δύο από την τρίτη, αυτό το συζητάμε...»

Τι σημαίνει ουσιαστικά αυτό; Πως υπάρχει το ενδεχόμενο οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ Εθνικής να παίξουν μπαράζ μεταξύ τους και οι 2 πρώτες να ανεβούν ουσιαστικά 2 κατηγορίες ,αν βέβαια τελικά ισχύσει από φέτος η αναδιάρθρωση.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...