Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Δικαίωση στην αντιδικία με Γ.Σ.Β.!

Μία νέα μεταγραφή αποτελεί ουσιαστικά για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ο Αποστόλης Κωστούλας, που είχε δικαιωθεί στο τέλος του Δεκέμβρη από το ΑΣΕΑΔ.

Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προσφύγει, αφού η προηγούμενη ομάδα, ο Γ.Σ. Βόλου, δεν τον παραχωρούσε στους ερυθρολεύκους, με τους οποίους προπονούνταν από την αρχή της σεζόν. 
Πρόκειται για μία ακόμα ακατανόητα εχθρική κίνηση της διοίκησης του ΓΣ Βόλου προς τον Ολυμπιακό με την οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να αποδυναμώσει την ερυθρόλευκη ομάδα για έναν ολόκληρο γύρο!

Έτσι πλέον ο 19χρονος Βολιώτης παίκτης αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Σε ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται:

«Με την έλευση του νέου χρόνου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κάνει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της. Πρόκειται για τον 19χρονο πλέι-μέηκερ Απόστολο Κωστούλα, ο οποίος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο είχε προσφύγει μετά τη διαμάχη του με τον Γ.Σ. Βόλου, και ενσωματώθηκε πλέον και τυπικά στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

Ο Απόστολος Κωστούλας ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ σε ηλικία μόλις πέντε ετών στην ακαδημία του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Κατόπιν και μέχρι 14 ετών, αγωνίστηκε στην ακαδημία της Νίκης Βόλου. Στη συνέχεια έπαιξε στην παιδική ομάδα του Αιολικού Βόλου, ενώ τα έξι τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην αντρική και εφηβική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, όπου και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Απόστολος Κωστούλας διακρίνεται τόσο για τις ηγετικές του ικανότητες, όσο και για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στην εξαιρετική πορεία που ήδη διαγράφει στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, η τεχνική ηγεσία, ο έφορος και οι αθλητές της αντρικής ομάδας καλωσορίζουν τον Απόστολο Κωστούλα και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων του τμήματος.

Επίσης, το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλο τον αθλητικό κόσμο της Μαγνησίας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...