Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Επιστροφή στα τρίποντα!

Με γκολ του Σερτζίνιο ο Ολυμπιακός "πέρασε" αλώβητος από τον Αλμυρό!
Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχος καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και  σχετικά εύκολα και χωρίς να απειληθεί  επανήλθε στα τρίποντα απέναντι στον αξιόμαχο Γ.Σ Αλμυρού.




Ο Αμανατίδης ,πραγματοποιώντας αλλαγές στο σχήμα ,  παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Ρόκα  και Παπουτσογιαννόπουλο στα άκρα της άμυνας και τους Παπαιωάννου και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Οικονομόπουλο και Κόλα ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Σαχινίδη και Σερτζίνιο και μοναδικό προωθημένο τον Φλίγκο.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 17' με την κεφαλιά του Σερτζίνιο.Τρία λεπτά αργότερα είχε την κλασσική του ευκαιρία με ανεπανάληπτο τετ α τετ του Σαχινίδη μετά από ασίστ του Λώττα που όμως δεν μπόρεσε να "τελειώσει" ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Στο 35' του σουτ του Οικονομόπουλου πέρασε ξυστά από τα δοκάρια του Σταυράκη ενώ στο 37' ο Φλίγκος έχασε ακόμα μία κλασσική ευκαιρία με τον Φλίγκο να πλασάρει από κοντά αλλά άστοχα.

Με την έναρξη του β'μέρους ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Σερτζίνιο να πιάνει την εύστοχη κεφαλιά μετά την σέντρα του Λώττα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κατέβασε ρυθμούς και είχε μετρημένες τελικές προσπάθειες.Σε μία από αυτές στο 73' ο Φλίγκος από κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει ενώ στο 84΄ ο ίδιος παίκτης με γυριστό σουτ και πάλι δεν κατάφερε να "καθαρίσει¨ το παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρόκας, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Παπαϊωάννου, Σερτζίνιο, Κόλα, Σαχινίδης, Λώττας, Φλίγκος.


Αλμυρός: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Δημηνάς, Γκίκας, Κοντοβάς, Τσιώλης, Αναστασίου


Κάρτες:  21' Σαχινίδης , 


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Μελτζανίδης δεν είχε δύσκολες φάσεις στο παιχνίδι.


Μας άρεσε....

Η επιστροφή του Σερτζίνιο στις καλές εμφανίσεις.
Δεν μας άρεσε...

...το γεγονός πως ο Σαχινίδης δυσκολεύεται να βρει δίχτυα για ακόμα μία αγωνιστική

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία βελτιώθηκε πολύ από το ξεκίνημα και στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η ομάδα μας έβγαλε κάποιο άγχος και αυτό οφείλεται στην ήττα που γνώρισε την περασμένη Κυριακή από τα Μετέωρα. Φάνηκε από το γεγονός ότι χάθηκαν γκολ με μεγάλη ευκολία. Το γκολ είναι ευεργετικό για κάθε ομάδα και λύνει τα πόδια. Η ομάδα μας μέχρι να πετύχει γκολ έπαιξε με πάθος, αλλά και με πολύ άγχος. Οι παίκτες που θέλουν να πετυχαίνουν στόχους, θα πρέπει να παίζουν πιο απλά και πιο ελεύθερα.

Οι λέξεις έπαρση και αλαζονεία δεν αρμόζουν για τις ομάδες που κυνηγούν κάποιο μεγάλο στόχο. Οι λέξεις επιμονή, πίστη, ταπεινότητα, ειδικά όταν είσαι σε θέση κυνηγού, όταν πλέον εμείς δεν είμαστε στην πρώτη θέση, είναι αυτές που μπορούν να μας φέρουν ξανά κοντά στο στόχο.

Έχουμε βάλει δύο μεγάλους στόχους και νομίζω ότι στο τέλος της χρονιάς η ομάδα μας θα τους πετύχει. Ό,τι άλλο πάει να δημιουργηθεί είναι μακριά από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογους παίκτες και ταλαντούχους. Αν πούμε ότι υπάρχουν δύο ομάδες, που είναι σε μία ταχύτητα, αμέσως μετά τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, νομίζω πως μία από αυτές είναι ο Αλμυρός.

Ήταν, όντως, ευεργετικό για μας , γιατί υπήρχε ένα παιχνίδι μέσα σε τρεις μέρες. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να απαντάει στο γήπεδο αγωνιστικά. Του δίνεται αυτή η δυνατότητα μετά από μία εμφάνιση που είχε κάποια λάθη για μας και αναφέρομαι στο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Θα πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Κάποιοι έχουν προσβάλλει την ομάδα μας πάρα πολύ. Οι παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Εκνευρίστηκαν πάρα πολύ και δεν θα πρέπει να αφήσουμε να επαναληφθεί.

Tο κομμάτι διαιτησία έχει βελτιωθεί σημαντικά τη φετινή χρονιά. Φάνηκε, ωστόσο, στο ματς με τα Μετέωρα ότι πήγαμε ένα βήμα πίσω. Εμείς θα πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα και τους παίκτες, τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσπάθειά μας. Αν έχουμε ένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας, είναι ότι έδειξαν απογοήτευση μετά τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει το πέναλτι»

Αρσένος: «Ήταν ένα ακόμα ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία ήταν πληγωμένη, μετά την πρώτη της ήττα. Είπαμε δυο-τρία πράγματα στα παιδιά, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες. Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε. Περιορίσαμε τον αντίπαλο και θα συμφωνήσω με τον κόουτς του Ολυμπιακού, πως η αντίπαλη ομάδα ήταν αγχωμένη και επηρεασμένη από το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής με τα Μετέωρα. Εμείς από την πλευρά μας δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε αυτό που είχαμε πει και είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις, τις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε, θα δουλέψουμε, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, γιατί θέλουμε να παίζουμε σωστό και ωραίο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, όμως, να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε, ψηλά το κεφάλι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να πετύχει στο τέλος το στόχο του»







Μικρά&πικάντικα
  • Για μία ακόμα φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο πλευρό του αφού περισσότεροι από 400 -500 φίλαθλοι ήταν στις κερκίδες του σταδίου του Αλμυρού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...